• BIST 10205.98
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Milli Görüş Geleneği Tuzla'da yeniden başlıyor!

Milli Görüş Geleneği Tuzla'da yeniden başlıyor!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Vatandaş Patron” anlayışıyla ortak aklı harekete geçirdiği Tuzla Belediyesi Halk Meclisleri, bu yıl Aydıntepe Mahallesi’nde başlıyor.

 Başkan Yazıcı, her mahallede düzenlenen halk meclislerinde vatandaşları hizmet ve projeler hakkında bilgilendiriyor,  istek ve taleplerini yanıtlıyor. 

Başta Halk Günü olmak üzere toplumun her kesimiyle farklı ortamlarda bir arada olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Halk Meclisi toplantıları ile mahallelerin nabzını tutuyor. Tuzla Belediyesi’nin mahallelerde gerçekleştirdiği hizmetler ile projeleri halkla paylaşan Başkan Yazıcı, istek ve talepleri dinleyerek plan ve programını şekillendiriyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, halk meclisi toplantılarına belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte katılıyor. 
 

İlk Halk Meclisi Aydıntepe Mahallesi’nde Düzenlenecek

Tuzla Belediyesi Halk Meclisi’nin ilk toplantısını Aydıntepe Mahallesi’nde düzenleyecek. Tuzla Belediyesi Aydıntepe Mahallesi Halk Meclisi, 11 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 20.00’de Salon İstanbul Düğün Salonu’nda düzenlenecek. 

 

Başkan Yazıcı, Vatandaşları Halk Meclisi’ne Davet Etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her mahallede halk meclisi düzenleyeceklerini söyledi. Halk meclislerinin vatandaşlarla yüz yüze iletişimde önemli bir iletişim kanalı olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi olarak ‘Vatandaş Patron’ anlayışıyla katılımcı, şeffaf ve hesap veren bir yönetim anlayışını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla her ortamda, her fırsatta bir araya geliyoruz. Halk Meclisi toplantılarında da vatandaşlarımızın gerek Tuzla geneli gerekse mahalle özelindeki istek, talep ve önerilerini dinliyor, bu toplantıların gündeminde yer alan konuları programımıza alarak vatandaşlarımıza geri bildirimde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızı Halk Meclislerimize davet ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113