• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Milletvekili Aday Adayı Köroğlu'na büyük destek!

Milletvekili Aday Adayı Köroğlu'na büyük destek!
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Köroğlu, Beraberindeki sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileriyle AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil'i ziyaret etti.

Pendik Dernekler Federasyonu, yayınladığı bir deklerasyonla İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Köroğlu'na desteğini açıkladı.

PENDEF Başkanı Av.Ramazan Öztürk ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticisiyle birlikte AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil'i ziyaret eden işadamı Adnan Köroğlu, Yeniden Büyük Türkiye İdealinin hizmetkarı olabilmek için Bİsmillah diyerek yola çıktığını söyledi.

Pendiklilerin yakından tandığı bir isim olan Adnan Köroğlulu Ardahan İl Derneği'nin başkanlığını yürütüyor. Çok sayıda sivil toplum kuruluşunda görev alan milletvekili aday adayı şahsına gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkür ediyor.

Büyük ve ulvi bir sorumluluğun altına girmek adına yola çıktığını kaydeden Adnan Köroğlu, " Çevremdeki dostlarım şahsımı ısrarla siyasete, milletvekili adaylığına teşvik ettiler. Bizde işin ehilleriyle konuyu masaya yatırdık ve istişareler gerçekleştirdik. Bunun sonucundada aday adaylık başvurusu yapmaya karar verdik. Rabbim mahçup etmesin. Şahsıma destek veren halkımıza ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bilgime, birikimime güveniyorum. Bu yolda ülkeme faydalı olacağıma da inanıyorum. Karar qparti büyüklerimizinden. Hakkımızda hayırlı ne ise o olsun."diye konuştu.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Adnan Körğlu'na başarılar diledi.

dsc_0010-015.jpg

dsc_0007-019.jpg

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113