• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

MİDE YANMASI SİZİ YORMASIN: ASİDO İLE RAHATLAYIN!

MİDE YANMASI SİZİ YORMASIN: ASİDO İLE RAHATLAYIN!
Günümüzde yoğun iş temposu stresi de beraberinde getiriyor, streste pek çok insanın karşılaştığı mide yanması ve sindirim problemleri gibi rahatsızlıklara yol açabiliyor.

Humanis’in Tüketici Sağlığı alanında kullanıma sunduğu Asido, içeriğindeki kalsiyum sayesinde mide asidini kontrol altına alarak sindirim enzimlerinin doğal işleyişine destek olup, günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelerek stresin yarattığı mide sorunlarına çözüm sunuyor!

 

Stresten kaynaklanan mide sorunları günlük hayatın bir parçası haline gelmiş durumda. Bu problemlerde sindirim sisteminin doğal işleyişini bir hayli etkiliyor. Mide yanması gibi mide sıkıntıları ve sindirim sorunları, birçok insanın deneyimlediği sıkıntılardan sadece birkaçı. Bu tür dertlere yardımcı olabilen ürünler, içeriğindeki özel bileşenlerle mide asidini kontrol etmeye ve sindirim sistemini desteklemeye yardımcı olarak günlük hayatta önemli bir rol oynayabiliyor. Asido, mide yanması ve sindirim problemlerinin önlenmesine hızlı ve etkin bir çözüm sunuyor.

Türkiye'de ilk kez Nane, Tropic ve Frutti tatlarıyla farklı lezzet alternatifleri sunan Asido çiğneme tabletleri, stresten dolayı oluşan mide yangınlarını önlemek için vazgeçilmez bir çözüm oluyor.

"Asido ile Günün Her Anında Miden Koruma Altında!"

 Doğal ve etkili formülü sayesinde günlük hayatta mide sorunu yaşayan veya mide sorunu yaşamaya aday herkes Asido çiğneme tabletlerini evde, ofiste, sporda, günlük hayatın her alanında çantasından ayıramayacak!

İlaç değildir. Takviye edici gıdadır. Gıda takviyeleri normal beslenmenin yerini tutmaz. Kalsiyum; sindirim enzimlerinin normal fonksiyonuna katkıda bulunur

Satış noktaları: Eczane ve online satış platformları

Humanis hakkında:

2010 yılında Saya Grup bünyesinde Pharmactive olarak hizmet vermeye başlayan şirket, 2023 yılından itibaren Humanis adıyla çalışmalarına devam etmektedir. Her adımında insan odaklı yaklaşımla hareket eden ve ‘Herkes için sürdürülebilir sağlık’ anlayışı ile üreten Humanis, 200 milyon dolarlık bir yatırımla Çerkezköy’de kurduğu üretim tesisi ve AR-GE merkezi ile hem sektöre hem de Türkiye’ye önemli katkılar yapan bir sağlık şirketidir.

Dünyanın en büyük global ilaç firmaları ile üretim ortaklığı yaparak uluslararası pazarda da yetkinliğini kanıtlayan Humanis, inovatif, güvenilir ve etik değerler çerçevesinde tüm dünyada insana ve insan yaşamına değer yaratmayı hedeflemektedir. Pediyatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, kulak-boğaz-burun, dahiliye, enfeksiyon, gastroenteroloji, dermatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, ortopedi ve acil gibi birçok farklı tedavi alanda etkili bir portföye sahip olan Humanis, insan odaklı yenilikçi sağlık felsefesini sürdürmek adına Tüketici Sağlığı alanında da ürünler sunmaktadır. Humanis, farklı tedavi alanlarında sunduğu çözümleri ile sağlıklı bir geleceğe sahip çıkmak için çalışıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113