• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Michael Schumacher'in görüntüleri dehşete düşürdü!

Michael Schumacher'in görüntüleri dehşete düşürdü!
5.5 yıl önce Fransa Alpleri'nde geçirdiği ağır bir kayak kazası sonrası bitkisel hayata giren Ferrari 'nin efsane pilotu Michael Schumacher belgeseline ait görüntüler izleyenleri şoke etmişti.

Schumacher hayranları tarafından 1 milyona yakın izlenen video hakkında gerçekler ortaya çıktı. Michael Schumacher'in filminin fragmanı olarak sunulan bir video Youtube'a yüklendi. Ancak videodaki bazı görüntüler çok tatsız bulundu ve hayranlarını dehşete düşürdü. Schumacher'in ailesinin izniyle yeni bir belgesel filminin çekildiği ve bu filmde eski Formula 1 pilotunun, Fransa'da geçirdiği kayak kazası sonrası görüntülerine ilk kez yer verileceği bilgisi heyecana yolaçtı. Filmin fragmanı olduğu belirtilen video büyük ilgi toplarken, efsane pilotun geçirdiği kazadan sonraki yaralı hali olduğu belirtilen görüntüler şok etti.
1 MİLYONA YAKIN KİŞİ İZLEDİ

Schumacher'in kaza sonrasındaki gerçek görüntülerini ilk kez izleyeceğini düşünenlerin hücum etmesiyle video birkaç gün içinde 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.
VİDEONUN RESMİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ameliyat masasında doktorların müdahalesi ve yaraların gösterildiği videonun sahteolduğu ortaya çıktı.
CORINNA'YA KÖTÜ HABER

Milliyet'in haberine göre; öte yandan Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher'i üzecek yeni bir gelişme de meydana geldi. Michael'ın kızı Gina-Maria Schumacher'in ailesiyle yolları ayırmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
GINA-MARIE YUVADAN UÇUYOR

Binicilik ile uğraşan ve bugüne kadar bunu İsviçre'deki evlerinin yakınında icra eden Gina-Marie'nin, ABD'ye taşınarak artık burada çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.
MICK DE EVDEN AYRILMIŞTI

Oğul Mick Schumacher'in bir süredir Formula ile ilgili uğraşlarından dolayı evden uzakta olduğu, kızının da evden ayrılacak olmasının Corinna Schumacher için yeni bir üzüntü olduğu kaydedildi.

Kaynak:Takvim

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113