• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C

MHP Liderinden önemli AK Parti açıklaması

MHP Liderinden önemli AK Parti açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere ilişkin, "AK Parti ile müzakerede öncelik Türkiye Yüzyılı." açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sizler yurdun her köşesinde halkın vuran nabzını avuçlarınızda tutuyorsunuz. Anadolu'nun tüm güzelliklerini insanımızın tüm özelliklerini içinize geçip yokuşları aşıyorsunuz. Ülkede birlik, dirlik istikametinden şaşmadan her şey önce Türkiye anlayışından sapmadan MHP'nin mesajlarını taşıyorsunuz.

Tereddüte düşmeden ilerleyiniz. Gecenin en zifiri anında kim var diye sağına soluna bakmadan kimin olup olmadığına aldırmadan fert fert ben diyen teşkilat yapımızla güven aşılıyorsunuz.

Siyaset hiziplerin çatışmasına dar kadrolu ekiplerin çekişmesine ortam açtığı müddetçe yüreklerin toplu vuruşu anlam ve değerini hızla kaybedecektir. Bunun sonu ve sonucu da hezimettir.

Dava ve iddia sahibi olarak güzel düşünülmüş yalanlara, üstü başı temiz kepazeliklere asla itibar etmiyoruz. Tarihsel perspektif ışığında ilkelerinin pençesiyle kavramayan siyasetin ne mesuliyetinden bahsedilecektir. Geleceğin canlı resmini bugünün imkanlarıyla çizmek ülkü sahibi insanlarımızın başlıca vazifesidir.

Zilletin melanetin semtimize uğraması diye bir şey söz konusu değildir. 

TARAFIMIZ BELLİ VE DEĞİŞMEDİ!
AK Parti ile müzakerede öncelik Türkiye Yüzyılı.

Cumhur İttifakı olarak büyük resme bakıyor, ormanın bütününe odaklanıyoruz. Fitne akınına hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele yoktur. Bize düşen çok çalışmaktır.

Yeni Yüzyılı tek yürek olarak inşa etmeliyiz. 

DEPREM BÖLGESİNDE MÜCADELE
Depremzede hiçbir vatandaşımız açıkta kalmayacak. Deprem bölgesindeki illerimizin kesintisiz hizmet alması boynumuzun borcudur.

Türkiye'nin en büyük sorunlarından bir tanesi de muhalefetin kendi kendini bitirmesidir. 

SOMALİ CUMHURBAŞKANININ OĞLU
Vatandaşlarımız alın teriyle geceli gündüzlü mücadele veriyorken aklını kaçırmış gibi para harcayıp kahvesine altın tozu koyanların mantar gibi bitmeleri sistem sorunu olmalıdır. Bu kapsamdaki hedef ahlak, adalet, eşitlik kapsamındaki tartışmaları aymazlığı ve kurnazlığıdır.

Somali Cumhurbaşkanının oğlunun vatandaşımızı öldürdükten sonra çekip gitmesi muhalefetin dedikodu çarkını sürdürmesi aymazlığa örnektir. 

HAKEME YUMRUKLU SALDIRI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) süreci yönetemedi. Hakemimize karşı saldırıyı ön şartsız lanetliyoruz.'

ŞEYH SAİT BULVARI TARTIŞMASI
Hınıslı Sait vatan haindir. Şeyh Sait ayaklanmasında askerlerimiz şehit olmuş, yaralanmıştır. Allah'a çok şükür askerimiz ayaklanan teröristlerin başlarını ezmiştir. Kaynak: Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113