• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

MHP adayı Ahmet Çakıroğlu; biz yalnızca oylarınıza değil, gönlünüze de talibiz

MHP adayı Ahmet Çakıroğlu; biz yalnızca  oylarınıza değil, gönlünüze de talibiz
Kartal?da, belediye başkan adayını ilk olarak açıklayarak, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına başlayan MHP Kartal İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir toplantıda vatandaşlara hitab eden Dr. Ahmet Çakıroğlu, ?Biz, hizmet için çıktığımız bu yolda sad

yoğun bir partili katılımıyla gerçekleşen toplantıya ilçe başkanı Şenol Yondemir ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, çeşitli sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri, bazı mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
AHMET ÇAKIROĞLU’YLA BU SEFER MHP
n Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir, sürekli gelişen ve değişen dünyada biz, millet olarak iç çekişmeleri bırakmalı, devletimizi ve milletimizi nasıl kalkındırabilirizin yollarını aramalıyız. Şahlanan MHP hareketi, birlik ve biraberlik içinde bunu başarmak için vardır. Bu duygularla biz, Kartal’da bu sefer MHP, Dr. Ahmet Çakıroğlu’yla bu sefer MHP diyoruz ve inşallah bu sefer belediye başkanlığı ile birlikte meclis üyeliklerini de kazanacağız.” şeklinde konuştu.
BİZ, ASLA MARABA OLMAYACAĞIZ
n Bir doktor olarak 13 yıldır insanlara hizmet ettiğini ve daha fazla hizmet etmek için yola çıktığını söyleyerek konuşmasına başlayan belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu, “Siyasette maddi imkanlar çok önemli olmasına rağmen biz, siyasetin sadece parayla yapılamayacağına inanıyoruz. Oylarımız satılıksa, bizler marabayızdır. Fakat bizim oylarımızın satılık olmadığına inanıyoruz ve asla maraba olmayacağız diyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle daha fazla hizmet için çıktığımız bu yolda hepinizin gönlünü kazanmaya talibiz. Bu nedenle, sadece 29 Mart’a kadar değil, belediye başkanlığını kazandıktan sonra da destek olmanızı istiyoruz.” dedi.
SALTANATI SONA ERDİRECEĞİZ
n İlçenin tüm sorunlarına vakıf olduğunu ve iş başına geldiği takdirde bir bir çözüme kavuşturacağını da kaydeden MHP Kartal belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu, Kartal’da belediyecilikteki 15 yıllık saltanata son vereceğini söyledi. Hizmet almada ve hizmet vermede birlik ve beraberliğin önemine de değinen Çakıroğlu, “Kartal’da, denizle yeşili buluşturmak ve korumak lazım. Bunun içinde bu sefer MHP demek lazım. Artık, bizim de var olduğumuzu gösterme zamanı gelmiştir.” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.
Proğramın son bölümünde belediye başkan adayı Çakıroğlu, vatandaşlar tarafından yöneltilen soruları yanıtlayarak, uygulayacağı projeleriyle ilgili bilgiler verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113