• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Metroyu açanlar Aşiyan?ı açmadıkça bu ülke düzelmez

Metroyu açanlar Aşiyan?ı açmadıkça bu ülke düzelmez



BAŞBAKAN, “KÜÇÜK ESNAF BİTECEK” DİYOR, KİMSEDEN SES ÇIKMIYOR
“Şöyle bir hafızanızı yoklayın. Siz, televizyonlarda veya gazetelerde bir başbakanın ya da bakanların, bir esnafın iş yerini açtığını hiç gördünüz mü? Aklınıza, bol konfetili ve balonlu büyük kurum açılışları gelir sadece.” sözleriyle konuşmasına başlayan ilçe başkanı YILDIRIM, “Alışveriş merkezlerinin, çarpık imar yapılaşması gibi çoğaldığı ülkemizde, esnafımız derin yaralar almakta. Başbakan ise, “Bu bir kaçınılmaz gelişme, yapacak bir şey yok, küçük esnaf bitecek.” diyor. Ey hak! Kimseden ses çıkmıyor.” ifadesinde bulundu.

AVM’LERİ BAKANLAR, İŞLETMELERİ PENDİK’İN ÇOCUKLARI AÇIYOR
Konuşmasında, bir takım gazete küpürlerini de örnek olarak gösteren Yıldırım, “İşte, elimdeki 2 ayrı gazete kupürü, bunu net bir şekilde anlatıyor. Şu büyük gazete haberi, Metro’nun, Pendik açılışı hakkında. AK Parti’nin bakanı, ilçe başkanı, belediye başkan vekili, kaymakamı ve DİSK (Devrimci sendikaları konfederasyonu) genel başkanı açıyor. Beş, altı makas ile kurdele kesiliyor. Diğer resimde ise, Pendik’in en sevilen şahsiyetlerinden biri, şirin esnaf lokantası ‘Aşiyan’ı ise, belediye başkan yardımcıları ve Pendik Merkez Camii İmamı Fikret hocam açıyor. Üstelik bu yardımcılar ise, Pendik esnaflarının çocukları, yani Pendikliler. Onlar da olmasa, esnafı düşünen yok. Ya, Pendik’in çocukları belediye başkanı olacak, ya da bu bakanlar Pendikli olacak. Bu nedenle, Metro’yu açan zihniyet, Aşiyan’ı açmadıkça, bu ülke ve bu esnafın işleri düzelmez.” şeklinde konuştu.

METRO’DA 500M2DE 1, AŞİYAN’DA 100M’2DE 10 KİŞİ ÇALIŞIYOR
TP Pendik İlçe Başkanı YILDIRIM konuşmasını, “İşçi sendikası başkanı ve açılışı yapanlar bilmelidirler ki, Metro’da 500 metrekare de 1 kişi çalışıyor, Aşiyan’da ise 100 metrekarede 10 kişi çalışıyor. Selam ve dualarımla hayırlı günler, mutlu yarınlar temenni ederim.” sözleriyle sonlandırdı.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113