• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Meral Akşener'den komik açıklama; Neden bizde Akdeniz'de gaz aramıyoruz!

Meral Akşener'den komik açıklama; Neden bizde Akdeniz'de gaz aramıyoruz!
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin dış politikasını eleştirdi.

Yaptığı eleştiride Doğu Akdeniz'de doğalgaz sondaj çalışmaları devam ederken 'Akdeniz’de herkes gaz arıyor, bir tek biz arayamıyoruz.' ifadelerini kullandı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda parti üyelerinin ve basının karşısına geçti.

Dış Politikadan habersiz
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunanan Akşener, Türkiye'nin dış politikasını eleştirdi. Doğu Akdeniz'de sondaj çalışmaları devam ederken İyi Parti Lideri Akşener, bunun aksini iddia etti. Türkiye'nin doğalgaz kaynaklarını kullanamadığını ve Akdeniz'de arama yapılmadığını iddia etti.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener,

''Akdeniz’de herkes gaz arıyor, bir tek biz arayamıyoruz. Çünkü dış politikadaki politikasızlık, enerjide de bizi vuruyor.'' ifadelerini kullandı.

Doğu Akdeniz'de doğalgaz sondaj çalışmaları devam ederken Meral Akşener: Akdeniz'de bir tek biz gaz arayamıyoruz

Doğu Akdeniz'de doğalgaz sondaj çalışmaları devam ederken Meral Akşener: Akdeniz'de bir tek biz gaz arayamıyoruz
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin dış politikasını eleştirdi. Yaptığı eleştiride Doğu Akdeniz'de doğalgaz sondaj çalışmaları devam ederken 'Akdeniz'de herkes gaz arıyor, bir tek biz arayamıyoruz.' ifadelerini kullandı.
Bilindiği üzere Doğu Akdeniz’de başlayan Fatih, Yavuz, Kanuni keşif gemilerinin Fatih sondaj gemisinin 170 milyar metreküp doğalgaz rezervi bulduğunu Cumhurbaşkanı müjdelemişti.

Kılıçdaroğlu'nun hızlı dönüşü
Doğalgaz arama faaliyetleirnin sonuç vermesiyle daha önce 'Ne işimiz var Akdeniz'de?' diyen ittifak ortağı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Doğu Akdeniz'de çıkan doğal gazı göreceksiniz Türkiye'ye getireceğim. O doğal gazın Türkiye'ye sağladığı avantaj nedir biliyor musunuz?'' diyerek hızlı bir dönüş yapmıştı. KAYNAK:YENİŞAFAK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113