• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Marmara'nın Bodrum'u.. İstanbullular şimdi bu ilçeye yatırım yapıyor!

Marmara'nın Bodrum'u.. İstanbullular şimdi bu ilçeye yatırım yapıyor!
Sakarya'nın Karasu ve Kocaali İlçeleri'nin yıldızı hergeçen gün parlıyor. Yatırımcısına kazandıran bu ilçeler, Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamlanmasıyla daha çok talep almaya başladı.

İstanbul'a yakınlığı 11 kilometre uzunluğundaki kumsalı, tarihi ve doğal güzelliğiyle Sakarya'nın Kocaali İlçesi yatırımcıların ve yazlıkçıların gözdesi haline geldi. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamlanmasıyla birlikte İstabul Anadolu Yakası'ndan Kocaali İlçesine olan mesafe 1.5 saate indi. Yapımı devam eden Karadeniz Sahil Yolu'nun tamamlanmasıyla bu mesafe 1 saat 15 dakikaya kadar düşecek.

iccicicirei.jpg

Bölge bakir oluşu, İstanbul'a yakınlığı, güzel havası, eşsiz kumsalı ve yeşilliğiyle önemli bir tercih sebebi. Gerek yatırım, gerekse de yazlık ev yapıp oturmak için her türlü avantaji sunuyor.

iceri.jpg

Kocaali turizm imarlı bir ilçe, sınırlı sayıda yapılaşma var ve 3 kattan ötesine müsaade yok. Sahil alanı tamamıyla villalardan oluşuyor. Planlı bir şekilde gelişen Kocaali, tüm özellikleriyle yatırımcıların gözdesi durumuna geldi. İnsanlar burada arsa, arazi ve villa yatırımı yapıyorlar. Yalnızca yazın değil, kışında ikamet etmek için tercih ediliyor. Pandemi süreciyle birlikte ilgi o kadar artmış ki, gayrımenkul danışmanları neredeyse taleplere yetişemiyor.

164878484_4118930011479019_8594342618081860812_o-001.jpg

Bölgede uzun yıllardır gayrımenkul sektöründe faaliyet gösteren Çözüm Gayrımenkul yöneticisi Zafer Balcı ve ilçenin yerlilerinden olan Engin Aşçı Marmara'nın incisi olarak niteledikleri Kocaali'nin önemli fırsatlar sunduğunu söylüyorlar. Aslen Pendik kökenli olan Zafer Balcı, 2006 yılından itibaren tüm yatırımlarını Kocaali'ye yönlendirdi. Bölgenin gelecek vaad eden bir ilçe olduğuna işaret eden Balcı ve Aşçı, Pendik'ten de çok sayıda kişinin burada arsa ve villa aldığına dikkat çekiyor.

165019012_4118929488145738_2568020578973476904_o.jpg

İlçenin değerinin her geçen gün arttığını ve arsa fiyatlarının yükseldiğini de söylecen Balcı, yatırımcıları Kocaali'ye davet ediyor.

soper-radididi.jpg

Bölgeyi daha iyi tanımak ve kendi ağzından dinlemek için sizler için faydalı olabileceğini umduğumuz bir söyleşi gerçekleştirdik. Okurlarımızın beğenisine sunuyoruz.

icin-097.jpg

KISACA KENDİNİZİ TANITIR MISINIZ…?  

30 Ağustos 1970 Erzurum doğumluyum. 5 yaşında babamın memuriyeti sebebiyle Sakarya Kocaali ilçesine geldik. İlk ve Ortaögretimi Sakarya/Kocaali ilçesinde yaptım .Kocaali de 10 yıl yaşadıktan sonra babamın tayini İstanbula çıktı. 35 yıldır İstanbuk Pendik‘te yaşıyorum. Liseyi Pendik’te okudum. Yüksek öğrenimimi Eskişehir Anadolu Ünviersitesi İlahiyat Fakültesinde yaptım. Evli ve 2 çocuk sahibiyim.

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YÜRÜTTÜĞÜNÜZ FAALİTLERLE İLGİLİ BİZİ BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ? 

Gayrimenkul sektörü faaliyet alanı geniş olan bir sektördür.Bizim faaaiyet alanımız ise ağırlıklı olarak arsa,arazi üzerinedir.Çalışma bölgemiz Adapazarı merkez, Karasu ve Kocaali bölgelerindedir. Toprak ile beraber bunun yanı sıra villa ve daire tedarik ve satışlarımız bulunmakta ayrıca inşaat taahhüt ve uygulama faaliyetlerimizde mevcuttur.

KAÇ YILDIR BU MESLEK İLE İŞTİGAL EDİYORSUNUZ ?

Öncelikle benim asıl mesleğim Gazetecilik ve Yayıncılıktır. 15 Yıllık Gazetecilik hayatımdan sonra ticareti de sevdiğim için yine ticaretin kollarından Gayrimenkul sektörünü tercih ederek 2002 yılında İstanbul’da çalışmalarıma başladım . Daha sonra takip eden 2-3 yıl içerisinde İzmit, Bursa ve Eskişehir bölgelerinde daha çok kendi sermayemizle arsa , arazi alım satımlarıyla bu sektöre başladım. Sonra çocukluğumun da geçtiği Karasu ve Kocaali ilçelerine yatırım yapma fırsatı buldum. 2006 dan itibaren İstanbul ve diğer bölgelerdeki yatırımlarımın tamamını Karasu ve Kocaali bölgesine taşıyarak yaklaşık 15 yıldır bu bölgede gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekteyim .

BÖLGEDEKİ PİYASA HAKKINDA BİLGİ VERİR  MİSİNİZ?  

 Bölgemiz öncelikle lokasyon olarak İstanbul ve Ankara gibi iki büyük metropolün tam ortasında yer aldığından ciddi bir rağbet görmektedir.

Bölgemizin doğal yaşam koşulları Büyükşehirlerde yaşayan insanımızın 1.derecede tercih sebebi olmaktadır. Bölgemiz doğa turizmi açısından zengin kaynaklara sahip olduğundan Batı Karadenizin ve Marmara Bölgesinin göz bebeği konumundadır.

TANITIM KAMPANYALARINIZ HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?  

 Biz kurumsal olarak işimizi severek, özveriyle ve bilerek yapmaya çalışan bir ekibiz. Dolayısıyla değişen piyasa şartlarına göre kendimizi sürekli yenilemekte ve geliştirmekteyiz.  Müşteri potansiyelimizin önemli bir kısmı Büyükşehirler’den olduğu için firmamızın ürün ve hizmetlerinin tanıtımı ve pazarlamasına yönelik potansiyel hedef kitlesine yönelik yürüttüğümüz çeşitli reklam ve tanıtım çalışmalarımız vardır. Gazete, dergi ve bütün sosyal medya organlarında tanıtım ve satış hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

GENELDE SATIŞLARINIZ HANGİ TÜR GAYRİMENKUL ÜZERİNDEN OLUYOR ?  

Bölgemiz insanımızın çeşitli kriterlerde ki taleplerine cevap verecek potansiyele sahiptir. Dolayısıyla arz ve talep değişkenlik göstermektedir. Ancak ağırlıklı olarak denize yakın kıyı şeridin de yerler ile denize çok uzak olmayan tabiat bölgesinde talepler çok daha fazla olmaktadır. Bununla beraber bölgemizde yaşama kararı alan ticaretini, işini burada yürütmek isteyen ve yaşamak isteyen insanlarımızın sayısı hergeçen gün artmaktadır. Özellikle pademi döneminde taleplerde ciddi bir artış görmekteyiz

NEDEN SİZİ TERCİH ETMELİYİZ?    

Biz kurumsal bir firmayız. İşimizi severek ve bilerek yapıyoruz. Kurumiçi eğitimimiz teorik ve pratik olarak sürekli devam etmektedir.15 yıldır bölgede faaliyet göstermekteyiz. Bölgemizi iyi tanıyoruz, tedarikte ve satışta iyiyiz. Başta İstanbul, İzmit ve Gebze olmak üzere müşteri portföyümüz çok geniş. Genelde tavsiyeler üzerine satış yapıyoruz, buradan yer alıp kazanan eşine dostuna ve yakınlarına bizi tavsiye ediyor, Kocaali'yi tavsiye ediyor. Önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde bölgedeki arazi fiyatlarının hızla yükseleceğini tahmin ediyoruz.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyenler için Zafer Balcı'nın iletişim Numarası : 0535 726 25 66

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113