• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 4 °C

Mahkemeden Muhtar ve Uğur'a şok karar!

Mahkemeden Muhtar ve Uğur'a şok karar!
Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur, ikiz çocukları nedeniyle geçtiğimiz yıl adeta birbirlerine düşman olmuştu. Ünlü oyuncu, Reha Muhtar'ın çocuklarına darp uyguladığını ileri sürerek kızının geçici velayetini almayı başarmıştı.

Çocukların velayeti için yeniden açılan davada, mahkemeden çocukları korumak adına önemli bir adım geldi. Ünlü oyuncu Deniz Uğur, geçtiğimiz yıl ikizlerinin babaları Reha Muhtar tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete uğradığı iddiaları ile soluğu mahkemede almıştı.
Daha önce kızı Mina Deniz'in kendisine attığı şiddet gördüğüne dair mesajları sosyal medya hesabından yayınlayan Uğur, ardından dehşete düşüren şiddet içerikli ses kayıtlarını da paylaşmıştı.

anali-kizli.jpg
Eski eşinin çocuklarına şiddet uyguladığını söyleyerek velayet savaşı başlatan ünlü oyuncu, zor günlerin ardından kızının geçici velayetini almayı başardı.
Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında devam eden velayet davasında mahkemeden dikkat çeken yeni bir karar çıktı.
İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen velayet davasında mahkeme; Okan Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastanesi, Özel Acıbadem Maslak Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Bakirköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastaneleri'ne yazı yazılarak davalı ve davacının epikriz raporları, reçeteleri ve hastanede bulunan tüm kayıtlarını talep etti.

tek-su.jpg

Mahkeme ayrıca Uğur ve Muhtar'ın iddia ve savunmaları doğrultusunda çocuklarına karşı ebeveynlik görevini yerine getirmelerine engel teşkil edebilecek ruhsal ve bedensel rahatsızlıkları bulunup bulunmadığı konusunda rapor hazırlamasını istedi.

f9iuihyxsaadkut.jpgİkizlerden Poyraz hakkında danışmanlık tedbiri uygulanmasına, bunun için ilgili kurumlara yazı yazılmasına karar veren mahkeme aylık periyotlar halinde çocuk ile yapılan görüşmelere ilişkin tutanağın gönderilmesi kararını aldı.
Öte yandan Mina'nın da okuluna da yazı yazılarak devamsızlık yapıp yapmadığı, yapıyor ise devamsızlıklarını gösterir belgelerin gönderilmesini ve varsa sebebinin mahkemeye bildirilmesi istendi. Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113