• BIST 10068.57
  • Altın 2425.048
  • Dolar 32.2428
  • Euro 34.7943
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Mahalle olduğu gibi iftara geldi!

Mahalle olduğu gibi iftara geldi!
Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi’nde 3.500 kişilik sokak iftarı düzenledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ramazan’ın kardeşliğini yaşayabilmek, aynı sofrayı paylaşabilmek, birlikteliğimize biraz daha destek verebilmek adına biz bu sofraları kuruyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi, Aydıntepe Mahallesi sokak iftarını Girne Sokak’ta gerçekleştirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri, 3 bin 500 kişilik sokakta birlikte iftar açtı.

aydintepe-mahallesi-tuzla-belediyesinin-sokak-iftarinda-bulustu-(3).jpg

Her Zaman Her Yerde Beraber Olma Gayretindeyiz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi yaptığı selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Her yıl Ramazan’da sokak iftarları düzenlediklerini hatırlatan Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Biz her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da bütün mahallelerde aynı sofraları kuruyoruz. Hep birlikte Ramazan’ın bereketinden, rahmetinden faydalanmaya çalışıyoruz. Ramazan’ın kardeşliğini yaşayabilmek, aynı sofrayı paylaşabilmek, birlikteliğimize biraz daha destek verebilmek adına biz bu sofraları kuruyoruz ama bu sofraları güzelleştiren sizlersiniz. Bu sofraları anlamlandıranlar sizlersiniz. Allah sizden razı olsun diyoruz. Sizlere hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Tuzla’mızı değiştiriyoruz ama sosyal ve kültürel belediyecilik adına her zaman her yerde sizlerle beraber olma gayretindeyiz. İstanbul’un en ucunda olmamızın bize getirmiş olduğu birçok dezavantaj var. Bu dezavantajları avantaja çevirerek İstanbul’daki yaşayan herkes gibi biz de bu şehrin nimetlerinden yararlanmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Size hizmet etmenin onur ve gururunu aşıyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi arttırsın diyoruz. İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine beraberliğimizi daha da geliştireceğiz”
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci de konuşmasında Ramazan ayında bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

aydintepe-mahallesi-tuzla-belediyesinin-sokak-iftarinda-bulustu-(5).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113