• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Kurtlar Vadisi'nde sürpriz gelişme!

Kurtlar Vadisi'nde sürpriz gelişme!
Kurtlar Vadisi Kaos için hayranları gün sayarken dizinin kanalıyla ilgili çok önemli bir gelişme ortaya çıktı.

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve birçok ünlü ismin yer aldığı dizi 2003 yılında yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, 2005 yılında yayın hayatını sonlandırsa da hala daha fırtınası estirmeye devam ediyor. Derin devlet, mafya, yeraltı dünyası" ve bunların birbiriyle olan ilişkilerini izlediğimiz dizi, yıllar önce aramızdan ayrılsa da Ölümsüz karakterleri ve senaryosuyla unutulmazlar arasında yer aldı.

icini-003.jpg
Geçtiğimiz aylarda da dizinin hayranlarını sevindiren bir iddia ortaya atılmışmış hatırlarsınız. 'Polat Alemdar' karakteriyle efsaneye dönüşen Necati Şaşmaz, dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamıştı.
"Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" ifadelerini kullanmıştı. Bu müjdeli haberin ardından da Kurtlar Vadisi'nin nerede yayınlanacağı merak edilmişti. Necati Şaşmaz da İbo Show'da yaptığı açıklamayla dizinin televizyonda değil, dijital platformda yayınlanacağını duyurmuştu. İşte bu gelişme sonrası dizinin Disney Plus'ta yayınlanacağı yönünde bazı iddialar ortaya atıldı. Dizinin paralı bir platformda yayınlanacağı yönündeki iddialar Kurtlar Vadisi hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin Disney Plus'a satıldığı yönündeki iddialar gerçek değil. Yani bu demek oluyor ki dizinin halen açık bir kanalda yayınlanma ihtimali masada duruyor. Blu Tv'nin böyle yüksek bütçeli bir işi kaldıramayacağı düşünüldüğünde Türk halkının da Netflix'e mesafeli duruşu göz önünde bulundurulduğunda Kurtlar Vadisi açık kanalda izleyici ile buluşabilir. Bu ihtimal bile izleyenleri sevince boğarken resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde geleceği tahmin ediliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113