• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Kudüs Miraç Kandili'nde ziyaretçilerini bekliyor!

Kudüs Miraç Kandili'nde ziyaretçilerini bekliyor!
Kadim uygarlıklara ev sahipliği yapmasıyla dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan Kudüs, dünyanın her noktasından gelen binlerce misafire ev sahipliği yapıyor.

Sadece Ortadoğu’nun değil, üç büyük dinin kutsal kabul ettiği tek şehir olan Kudüs; her yıl Türkiye’den binlerce kişiyi Miraç Kandili döneminde ağırlıyor.

Geçmişten günümüze yaşanmışlığın bütün izlerini taşıyan, tüm duyduklarımızı ve bildiklerimizi yeniden  sorgulamamıza neden olan, kadim uygarlıkların başkenti Kudüs. Üç büyük dinin kutsal kabul ettiği tek şehir olan ve Miraç Kandili döneminde dünyanın yanı sıra Türkiye’den ziyaretine giden binlerce misafiri ağırlayan bu kutsal şehir, yılın her döneminde de ziyaretçi akınına uğruyor.

kudus-named.jpg

Miraç Kandili’ni Kudüs’te geçirin

Böylesine kutsal bir şehre turların yılın her döneminde yapılabileceğini belirten Vizyon Grubu Yönetim Kurulu Üyesi M.Talha Çizmeci, Türklerin ağırlıklı olarak tercih ettikleri dönemin Miraç Kandili zamanı olduğunu belirtti. Kudüs için Nisan-Mayıs ve Eylül aylarında da turların düzenlendiğini aktaran Çizmeci, “Vizyon Turizm olarak Kudüs gezimizi 21-25 Nisan tarihleri arasında 3 gece 4 gün olarak ve kişi başı fiyatı 1.250 dolar olarak belirledik. Öncelikle tur programımız misafirlerimizin rahatı açısından uçağından, oteline, günlük programlarına ve tüm ayrıntılarına kadar hesap edilip bölgeyi çok iyi bilen kişiler tarafından oluşturulmaktadır. Bu zamana kadar yaptığımız Kudüs turlarından yüzde 100 memnuniyet aldık diyebilirim.  Misafirlerimizin Kudüs turlarına olan yoğun taleplerini gözlemlediğimizden dolayı önümüzdeki zamanlarda daha çok Kudüs programı koyacağımızı tahmin ediyorum. Bununla birlikte THY de Kudüs programlarını İnanç  Turları kapsamına aldığından dolayı Mayıs ayı sonrasında ve önümüzdeki sene Kudüs programlarının daha uygun fiyatlarda olacağının müjdesini verebilirim” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113