• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Korona Kahramanlarının Çocuklarına Umut Olun

Korona Kahramanlarının Çocuklarına Umut Olun
Kurban Bayramı’nda çocuklarımız “Nerede o eski bayramlar” demesin, eğitim fırsatlarını kaybetmesin diye herkesi TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na katkıda bulunarak çocuklara umut olmaya çağırıyor.

TEV’in salgın döneminde koronavirüse yakalanıp vefat eden başta sağlık çalışanlarının çocukları olmak üzere tüm bireylerin çocukları eğitim hayatları yarıda kalmasın diye başlattığı TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na destek verenler, çocukları eğitim yolculuğunda yalnız bırakmıyor.

Tam 54 yıldır maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği veren, Türkiye’nin en köklü ve öncü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu Kurban Bayramı’nda herkesi TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na destek vererek çocukların eğitim yolculuğuna umut olmaya davet ediyor. TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu, koronavirüs nedeniyle anne veya babasını kaybeden çocukların “Nerede o eski bayramlar” demesin, eğitim fırsatlarını da kaybetmesin diye yanında oluyor. 

Pandemi ile birlikte başta sağlık çalışanları olmak üzere koronavirüs’e (Covid-19) yakalanan ve hayatını kaybeden tüm bireylerin çocuklarının eğitimlerine devam edebilmeleri amacıyla oluşturulan TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’nu çocukların ihtiyaçları doğrultusunda öğrenim hayatları boyunca destek olmayı amaçlıyor. Bugüne kadar fondan 200’ü aşkın öğrenciye eğitim desteği sağlayan TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu, kurumsal ve bireysel desteklerle gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. TEV, daha çok çocuğa ulaşabilmek için bu Kurban Bayramı’nda herkesi TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na destek olmaya çağırıyor.

1625826968-kurban-bayram-nda-t-rk-e-itim-vakf-na-desteklerinizle-korona-kahramanlar-n-n-ocuklar-na-umut-olun.jpg

TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu’na katkıda bulunmak için bağışlarınızı https://www.tev.org.tr/vefafonu/TEV-Korona-Kahramanlarina-Vefa-Fonu.html adresinden yapabilir, 444 0 838 no’lu telefon üzerinden TEV ile iletişime geçebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113