• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Korkulan olmadı!

Korkulan olmadı!
Rabia?nın kayboluş hikayesi, mutlu sonla bitti Kamuoyunu yakından ilgilendiren çocuk kaybolma olaylarının bir benzeri de, geçtiğimiz hafta Pendik?te yaşandı. Eğitim gördüğü Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu?ndan, okul idaresi ve ailesinden habersiz olara

KORKULU ANLAR YAŞANDI
 Geçtiğimiz perşembe günü yaşanan talihsiz olay, çocuk kaçırma olaylarının sıkça rastlandığı şu günlerde, mahallede korkulu ve endişeli anların yaşanmasına neden oldu. Mutlu sonla noktalanarak, aileyi ve çevresini büyük bir sevince boğan talihsiz olay şöyle cereyan etti.

RABİA, ÖNCE ÇAYLAK AİLESİ’NETESLİM EDİLDİ        
 Sülüntepe Mahallesi’nde, eğitim gördüğü Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulu’ndan öğle saatlerinde, okul idaresi ve kapıda kendisini bekleyen annesinden habersiz olarak ayrılan işitme ve konuşma özürlü Rabia Gören, kısa bir süre sonra kayboldu. Rabia, bir süre sonra kendisini gören ve kaybolduğunu anlayan bir mahalle sakini tarafından yaşıtı olan bir çocuğa benzerliği nedeniyle Ali Çaylak ve eşine teslim edildi.                
n Rabia’nın kendi çocukları olmadığını anlayan Çaylak Ailesi, Rabia’nın ailesini bulabilmek için çevrede aramalara başladı. Tüm aramalara rağmen Rabia’nın ailesini bulamayan ve anons yaptırmak için gittiği camilerde yetkili de bulamayan Çaylak Ailesi, son çare olarak olayı muhtarlığa bildirdi.

HERKES SEFERBEROLDU, MUTLUSONA ULAŞILDI
  Olayın muhtarlığa intikal etmesiyle birlikte, mahalle muhtarı, jandarma birimleri ve mahalleli, küçük Rabia’nın ailesini bulabilmek için seferber oldu. Çevrede başlatılan geniş kapsamlı çalışmalar sonucu, kısa bir süre içinde ailesine ulaşılan Rabia, anne ve babası olan Saliha ve Nusret Gören çiftine teslim edildi. Böylece kısa bir süreliğine de olsa çevrede korkulu anlar yaşanmasına neden olan olay, Rabia’nın ailesine teslim edilmesiyle, mutlu sonla noktalandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113