• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Korkmazkaya'dan Çamçeşme'nin çehresini değiştirecek proje

Korkmazkaya'dan Çamçeşme'nin çehresini değiştirecek proje
Güçlerini Korkmazkaya Markası adı altında birleştiren Tmz Grup ve Korkmaz Grup, Çamçeşme Mahallesi'nde Çeşme adıyla 80 konutluk yeni projenin startını verdi.

Oldukça iyi bir lokasyonda bulunan Çeşme projesi her anlamda yatırımcısına kazandıracak. Lokasyonu itibarıyla tüm ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, Divan Otel, Garanti Bankası Bilgi işlem merkezi, Neomarin ve Pendorya Alışveriş Merkezine yürüme mesafesinde.

Lansman fiyatlarıyla satışına başlanan daireler, 20 ay içerisinde teslim edilecek.

Korkmazkaya Yöneticileri Murat Kaya ve Şenel Korkmaz, projeyle ilgili şu bilgileri verdiler;

"Bizler Tmz Grup ve Korkmaz Grup adıyla iki farklı inşaat firması olarak ayrı ayrı projeler üretirken, Korkmazkaya markası altında birleştik ve gücümüze güç kattık. Sonrasında da mutluluk ve huzur dolu yaşanabilir projeler nasıl üretiriz düşüncesiyle kolları sıvadık. Korkmazkaya markamızla Korkmazkaya Pınar ve Korkmazkaya Life projelerimizi tamamlayıp müşterilerimizin yaşamına sunduk.

Yeni başladığımız Korkmazkaya Çeşme projemizi de 20 ay içinde bitirmeyi hedefledik. Projemiz, 3+1 ve 2+1 daire tiplerimizle 2 bloklu 80 daireli butik bir site konseptinde inşa edilecektir. Kapalı otoparkı, basketbol sahası, fitness salonu, dinlenme yerleri, kamera sistemi, 24 saat güvenlik, yeşil alanı ve çocuk parkıyla rahatlığın ve konforun yaşanması için gerekli tüm ayrıntıları düşündük.

Her zaman ülkemize ve şehirlerimize yakışan çağdaş mimari tasarımları yapılarımızda uygulamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hepimiz dayanıklı, estetik unsurların bulunduğu ve güven veren yapılarda yaşamak isteriz. Müşterilerimizin neler istediğini yaptığımız yapıların tümünde tatbik ettik. Netice olarak her projemizde daha iyiye ulaşmak için uzman mimar ekibimiz, ustalarımız ve tasarımcılarımız ile var gücümüzle çalışıyoruz.

Ülkemizin kalkınmasına katkı vermeye, istihdam sağlamaya ve ülke ekonomisinin daha güçlü olması adına farklı yeni projelerle de yolumuza devam edeceğimizi kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Ülkemize ve milletimize sonsuz güveniyoruz."

İletişim: 0216 506 1861 - 0544 339 3637

www.korkmazkayacesme.com - info@korkmazkayacesme.com

 

murata-senel-22.jpg

murat--unnamed.jpg

murata-nnamed.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113