• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Konvoyun sonu görülmedi! Mehmet Ağar'dan 'baba' destek

Konvoyun sonu görülmedi! Mehmet Ağar'dan 'baba' destek
İÇİŞLERİ ve Adalet eski bakanlarından Mehmet Ağar, AK Parti'den Elazığ 3'üncü sıra milletvekili adayı olan oğlu Zülfü Tolga Ağar'a destek olmak için Elazığ'a geldi.

Konvoyun sonu görülmedi! Mehmet Ağar'dan 'baba' destek

Anadolu Jet'e ait tarifeli uçakla saat 13.30'da Elazığ'a gelen Mehmet Ağar, oğlu Zülfü Tolga Ağar ve binlerce partili tarafından karşılandı. Oğlu Zülfü Tolga'yı alnından öpen Mehmet Ağar, daha sonra kendisini karşılamaya gelenlere uzun süre selamlaştı. Coşkulu bir şekilde karşılanan Mehmet Ağar, daha sonra beraberindekilerle birlikte, kilometrelerce uzunluktaki araç konvoyu ile şehir merkezine geldi.

Konvoyun sonu görülmedi! Mehmet Ağar'dan 'baba' destek

''ERDOĞAN İKTİDARININ BAŞARILI OLDUĞUNA İNANIYORUM'': Merkez Fahri Bey Caddesi üzerindeki AK Parti seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Mehmet Ağar, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve partililer tarafından karşılandı. Mehmet Ağar, daha sonra seçim koordinasyon merkezinde basın toplantısı düzenledi. Seçimlerde oğluna destek olmak için Elazığ'a geldiğini belirten Ağar, "Ülkemiz çok ciddi bir süreçten geçiyor. Recep Tayyip Erdoğan iktidarının başarılı olduğuna inanıyorum. Ben de destek veriyorum. Seçimler demokrasi bayramı gibidir. Her türlü fikir olacak.'' dedi.

Konvoyun sonu görülmedi! Mehmet Ağar'dan 'baba' destek

Oğlunun adaylık sürecinden bahseden Ağar, ''Şimdi bir Cumhur İttifakı var. Oğlum 2014 yılından AK Parti'ye zaten üye. Milletvekili olmak tamamiyle onun kararıdır. Bende destekliyorum. Merkez sağa her zaman ilgi duymuş ve desteklemişim. Yani Erdoğan'a destek veriyoruz. Seçimlerin ilimize hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İnternethaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113