• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

KİMSE YOK MU?

KİMSE YOK MU?
Dumlupınar Mahallesi Dicle Sokak?ta, adeta bir insanlık dramı yaşanıyor. İlköğretim okulu öğrencisi olan 4 kardeş, kokudan ve pislikten içeriye dahi girilemeyen virane evde, yaşam mücadelesi veriyor. Babaları, esrar bağımlısı olan Karakaya kardeşlerin, an


KOMŞU VİJDANI
Uyuşturucu bağımlısı bir babanın çocuklarına yaşattığı işkence, Pendik Dumlupınar Mahallesi, Dicle Sokak sakinlerine, “Artık yeter” dedirtti.
Her akşam içkili bir şekilde eve gelen Murat Karakaya, ilköğretim okulu öğrencisi olan 8,9,10 ve 11 yaşındaki çocuklarını döverek, türlü işkenceler uyguluyor.

Karakaya kardeşlerin feryatları, komşu evlerden her gece duyulurken, bir şey yapamamanın verdiği çaresizlik, vijdanlarda büyük yaralar açıyor.

HER GÜN DAYAK
Baba Murat Karakaya, komşuların tüm iyi niyet tavsiyesini, elinin tersiyle itiyor ve çocuklarını dövmeye devam ediyor.
Evin en büyük oğlu, baba korkusu yüzünden okula gidemiyor. Yatağından hiç çıkmayan çocuk, kimseyle de konuşmuyor. Kız kardeşleri, halaları tarafından sahiplenilmiş durumda.
Anne, daha fazla dayanamayarak evi terk etti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Ekipleri ise, baba izin vermediği için çocukları alamıyor.
Değişik tarihlerde iki kez çocukları almak için gelen Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Ekipleri, babanın direnci ile karşılaştı. Çocuklarını döven ve işkence eden baba, yetkililere çocukları teslim etmedi.

Bütün çocukların oldukça zeki ve başarılı bir öğrenci olduğunu ise, eğitim gördükleri okulun müdürü Ercan Kara şöyle ifade ediyor; “Karakaya kardeşler, okulumuzda eğitim görüyor. Hepsi de oldukça zeki ve istikbal vaad eden öğrenciler. mutlaka sahip çıkılmalı.”

Komşular ise, her gece çocukların feryatlarına şahit olduklarını söylüyorlar. Babaları tarafından işkence edilen ve dövülen çocukların feryatları, adeta Dicle Sokağı ayağa kaldırıyor.

Gürültüye ve bağırmalara uyandıklarını söyleyen komşular, “Bu zalim babanın elinden, bu çocuklar mutlaka kurtarılmalı. Yetkililer mutlaka bir çözüm üretmeli. Yoksa çocuklar, akıl sağlığından olacaklar.” diye konuşuyorlar.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113