• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

KICK BOKS FEDERASYONU’NDAN GÖKKAYA’YA YENİ GÖREV

KICK BOKS FEDERASYONU’NDAN GÖKKAYA’YA YENİ GÖREV
Ülkemizde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını yürüten Kick Boks Federasyonu başarılarına başarı eklerken bu spora olan ilgi de hızlı bir şekilde artıyor.

Son açıklanan verilere göre; 60’ın üzerindeki spor federasyonları içerisinde Kick Boks Federasyonu, uluslararası arenada en fazla birincilik ödülüne sahip federasyon olarak kayıtlara geçiyor. Yakalanan uluslararası başarı da bu spora yönelik ilginin artmasında büyük rol oynuyor. MMA Karma Savunma Sanatları Sporu’ nda Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Octagon Türkiye Başkanı Serdar Gökkaya, sporun gelişimine sağladığı katkılar kapsamında Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın onayıyla Türkiye Kick Boks Federasyonu Profesyonel İcra Kurulu görevine layık görüldü… 

GÖKKAYA: EN ÖNEMLİ HEDEFİM, SAVUNMA SANATLARI SPORUNUN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK

Türkiye Kick Boks Federasyonu’ndaki yeni görevinden dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Octagon Türkiye Başkanı Serdar Gökkaya: Benim amacım; ülkemizin en başarılı sporcularını, savunma sanatları sporlarında en üst platformlara çıkartmak ve ülkemizi savunma sanatları sporlarında en başarılı ülkeler arasına sokmak. Profesyonel ve amatörde dünya ve Avrupa şampiyonları çıkmasına katkı sağlayarak, gençliği bu spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirtebilirim. MMA (Karma Savunma Sanatları)’nda da şuan ki algıyı yıkarak, bunun bir spor olduğunu halkımıza ve gençlerimize öğretmek için çabalayacağım. Bunu gerçekleştirmek için uzun vadeli geniş çaplı projeler hazırladık. Ülkemizden ve yurt dışından en profesyonel antrenörler ile beraber çalışarak ülkemize spor ve gençliğe hizmet amaçlı gece gündüz mücadele etmekteyiz. Savunma sporlarında Başkanımız Sayın Salim Kayıcı’yı örnek alarak ,  ahlaklı , zeki ve çevik sporculara destek vererek ülkemizin menfaati için çalışmaktayız. Yeni görevimle de ülkemizdeki insanlara kick boksun ne kadar iyi bir spor olduğunu daha da göstermek istiyorum ve bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Bu spor önce insanda özgüveni oluşturduğu gibi, karşısındaki insana yönelik yapıcı ve barışçıl bir üslubu da beraberinde getirir, olgunlaştırıcı bir yapı oluşturur. Bizler Türkiye'nin olimpiyatlarda madalya sayısını artırması için hep birlikte çok çalışacağız. Şüphesiz ki alınan uluslararası başarılar, Türk kick boksunun ne kadar ilerlediğinin göstergesi olduğuna işaret etmekte. Türk kick boksunda, sporcularımız çok ileri düzeyde. Ülkemizin her ilinde bu spor yapılıyor, altyapıda  eğitim de bu konuda çok çok önemli. Başkanımız Sayın Salim Kayıcı’nın da sık sık dile getirdiği gibi, kick boks bir halk sporu ve hepimizin amacı da bu branşı tüm Türkiye'ye yaymak.” Diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113