• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

KAYMAKAMI UĞURLUYORUZ

KAYMAKAMI UĞURLUYORUZ
İçişleri Bakanlığı?nın Atamalar ve Görev Değişikliği Kararnamesi ile Kütahya Vali Yardımcılığı görevine atanan Pendik Kaymakamı Mustafa Haluk Saygı, uzun yıllar görev yaptığı Pendik?e, hoş bir seda bırakarak veda etti.


Pendik Belediyesi, Kütahya Vali Yardımcılığı’na atanan Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı için, 14 Ağustos Cuma akşamı, Ada Tesisleri’nde, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, muhtarlar, iş adamları ve bazı özel davetlilerin de aralarında bulunduğu geniş katılımlı bir veda yemeği tertipledi.
ŞAHİN, PENDİKLİLER
ADINA TEŞEKKÜR ETTİ
Veda yemeğinde, ev sahibi sıfatıyla kısa bir selamlama konuşması yaparak kaymakam M. Haluk Saygı’ya, ilçe belediyesi ve Pendik halkı adına, ilçeye yaptığı üstün hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunan belediye başkanı Salih Kenan Şahin, “Yeni göreve başlamış bir belediye başkanı olduğum için, çaylaklık dönemi diye tabir edilen bir dönemde, ancak 4 ay gibi kısa bir süre birlikte çalışma olanağı bulduğum sayın kaymakamımıza, ilçe belediyesi ve Pendik halkı adına yaptığı üstün hizmetleri ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle uzun süreli bir çalışma ortamı bulamasam da, yıllardan beri yaptığı övgüyle söz edilen hizmetlerini, hep duydum ve takdir ettim. Kendisine yeni görevinde sonsuz başarılar diliyorum. Biz, her fırsatta, sıkça Kütahya’da olacağız. Kendilerini de, her fırsatta ve sıkça Pendik’te görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.               
Pendik Belediyesi, Kütahya Vali Yardımcılığı’na atanan Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı için, 14 Ağustos Cuma akşamı, Ada Tesisleri’nde, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, muhtarlar, iş adamları ve bazı özel davetlilerin de aralarında bulunduğu, geniş katılımlı bir veda yemeği tertipledi.
ŞAHİN, PENDİKLİLER ADINA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU
Veda yemeğinde, ev sahibi sıfatıyla kısa bir selamlama konuşması yaparak kaymakam M. Haluk Saygı’ya, ilçe belediyesi ve Pendik halkı adına, ilçeye yaptığı üstün hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunan belediye başkanı Salih Kenan Şahin, “Yeni göreve başlamış bir belediye başkanı olduğum için, çaylaklık dönemi diye tabir edilen bir dönemde, ancak 4 ay gibi kısa bir süre birlikte çalışma olanağı bulduğum sayın kaymakamımıza, belediyemiz ve Pendik halkı adına, yaptığı üstün hizmetleri ve katkılarından dolayı, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle uzun süreli bir çalışma ortamı bulamasam da, yıllardan beri övgüyle söz edilen hizmetlerini, hep duydum ve takdir ettim. Kendisine, yeni görevinde sonsuz başarılar diliyorum. Biz, her fırsatta, sıkça Kütahya’da olacağız. Kendilerini de, her fırsatta, sıkça Pendik’te görmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
ATİLLA İPEK VE BAHATTİN GÖK’TEN, DUYGU YÜKLÜ KONUŞMALAR
Daha sonra söz alarak duygu yüklü bir konuşma yapan belediye başkan yardımcısı Atilla İpek de, uzun yıllar birlikte görev yapma imkanı bulduğu Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı’nın kişiliği ve üstün hizmet anlayışı ile ilçeye sunduğu hizmet ve katkıları anlatarak, teşekkürlerini sundu.
Eğitim camiası adına bir konuşma yapan Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök ise yaptığı konuşmada, “Sayın kaymakamımızın, eğitim konusunda, ilçemize sunduğu katkıları ve bizlere sağladığı destekleri unutmamız mümkün değil. Yeni görevinde sonsuz başarılar diliyoruz. Pendik’e hoş bir seda bırakarak ayrılan sayın kaymakamımızı hiç unutmayacağız.” dedi.
SABRİ ÖZCAN; SENİ UNUTMAYACAĞIZ, SAYIN KAYMAKAMIM
Pendikli mahalle ve köy muhtarları adına kısa bir teşekkür konuşması yapan Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı Sabri Özcan, “Pendikli muhtarlar olarak, her zaman bizlere destek veren ve sıkıştığımız zaman, her konuda bizlere yardımcı olarak mahallelerimizdeki sorunlarımıza çözüm üreten sayın kaymakamımıza, Pendikli mahalle ve köy muhtarları olarak, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Seni hiç bir zaman unutmayacağız, sayın kaymakamım.” sözleriyle duygularını ifade etti.
KAYMAKAM SAYGI, GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI
Programda son olarak söz alan ve son derece duygu yüklü bir veda konuşması yapan Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı, belediye başkanı Salih Kenan Şahin ve belediye personeli ile ilçe protokolü başta olmak üzere, tüm siyasi partilerin temsilcilerine, sivil toplum örgütü yöneticilerine, yerel basın mensuplarına, hayırsever iş adamlarına ve davetlilere tek tek teşekkürlerini sundu. Konuşması sırasında göz yaşlarını tutamadığı gözlenen kaymakam Saygı, görev süresi içinde Pendik’te, rahatsızlık verecek ve kendilerini sıkıntıya sokacak bir olayın yaşanmadığını, kurumların her zaman birbirleriyle ve ilçe kaymakamlığı ile iş birliği içinde çalıştıklarını belirti ve bu konuda gösterilen hassasiyetden dolayı da müteşekkil olduğunu ifade etti. 
Konuşmasını, tüm kurum ve kuruluşlara tekrar tekrar teşekkürlerini sunarak tamamlayan kaymakam M. Haluk Saygı’ya, programın son bölümünde Pendik Belediyesi adına belediye başkanı Salih Kenan Şahin, CHP Pendik Belediye Meclisi Üyeleri adına Salim Kırıcı ve PESİAD adına yönetim kurulu üyesi iş adamı Yılmaz Yıldız tarafından birer hediye takdimi yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113