• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Kartal'da AK Parti'nin 500 afişini kestiler!

Kartal'da AK Parti'nin 500 afişini kestiler!
Kartal ilçesinde, AK Parti'nin 500 adet pankartı geceyarısı paramparça edildi. CHP’li belediyenin desteğiyle yapıldığı iddia edilen çirkin saldırı, güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.

Kartal ilçesinde 31 Mart yerel seçim yarışına pankart saldırıları gölge düşürdü. AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek'in sloganları ve seçim vaatlerinin yer aldığı ilçenin çeşitli noktalarına asılan 500 adet pankart bir gecede paramparça edildi. Pankart ve afişlere saldırı, görüntülere saniye saniye yansıdı.

kestiler-dkartal6.jpg

Güvenlik kamerası çekimlerine göre, gece yarısında araçlarla gelen saldırganlar önce etrafta vatandaşların olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra ellerindeki kesici aletlerle AK Parti'li Taşyürek'e ait pankartları ortadan ikiye böldü. Kullanılamaz hale gelen 500 pankarta yönelik saldırı hakkında AK Parti İlçe Yönetimi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

kestiler-76kartal5.jpg

ARAÇLAR BELEDİYEYE AİT

Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, saldırıda kullanılan araçların CHP'li Kartal Belediyesi'ne ait olduğunu söyledi. Akyol, "Yapılan inceleme sonucunda saldırıda kullanılan araçların CHP'li Kartal Belediyesi tarafından CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel'e tahsis edilen kiralık araçlar olduğunu öğrendik. Saldırıda kullanılan diğer araçların ise Kartal Belediyesi İştirak Şirket arasında yer alan Kartal Ulaşım Turizm Sağlık ve Eğitim Hizmet Sanayi Ticaret A.Ş'ye ait kiralık araçlarla yapıldığını tespit ettik. Bu saldırı açık bir şekilde CHP'li yönetim tarafından yapılmış bir saldırıdır. Biz emniyet ve savcılığa gerekli suç duyurusunda bulunduk" dedi. Akyol, centilmenlik içerisinde bir seçim süreci geçirmek istemelerine rağmen maruz kaldıkları saldırının siyasi ahlakla örtüşmediğini kaydetti.

Kaynak:Yenişafak

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113