• BIST 10248.2
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Kartal AK Parti iftarda medya mensuplarıyla ile bir araya geldi

Kartal AK Parti iftarda medya mensuplarıyla ile bir araya geldi
Kartal AK PARTİ İlçe Başkanlığı gazetecilerle iftarda biraraya geldi. Cevizli Şafak Döner’de gerçekleşen iftar programına AK PARTİ İstanbul 1. Bölge 3. Sıra Milletvekili adayı Hasan Turan’da katıldı.

Kartal AK PARTİ İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğine Kartal Belediye Meclisi’nin AK PARTİ’li üyeleri ile çok sayıda basın mensubu da katıldı.


Yenilen iftar yemeğinin ardından çiçeği burnunda İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Gündoğdu, henüz yirmi gün önce İl Başkanlığı ile Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ve nihayetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile İlçe Başkanlığına atanmış bulunduğunu hatırlatarak, mevcut arkadaşları ile birlikte görevini sürdürdüğünü belirtti.

Nimet Gündoğdu, Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşı olarak, millete hizmet etmeye gayret gösterdiklerini, bu azimle partilerinin çeşitli kademelerinde görev aldığını son olarak da Ebubekir Taşyürek’in İlçe Başkanlığı döneminde de Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcılığı yaptığını, Taşyürek’in Milletvekilli aday adayı olması sebebi ile istifa etmesinin ardından yaşanan süreçte de İlçe Başkanlığına atandığını ifade etti.


Gündoğdu: “Seçim Sürecinde Sessizliğe Önem Vereceğiz”

Gündoğdu, seçim için takvimin çalıştığını az bir süre kaldığını, yaklaşık yetmiş gün önce yaşanan depremlerin acısının hala canlı ve sıcak olduğunu belirterek, bu yüzden bu seçim sürecini depremde hayatını kaybedenlere ve deprem sonrası orada sıkıntıları yaşayanlara duydukları saygının gereği olarak, olabildiğince sessiz ve sakin olarak geçirmeye özen gösterdiklerini söyledi.

Gündoğdu: “Halk Cumhurbaşkanımızı Şartsız, Şüphesiz Destekliyor”

Geçtiğimiz Pazar günü AK PARTİ Genel Merkezince Milletvekili adaylarının açıklanması ile  İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinde 35 vekil adayı ile toplandıklarını anlatan Nimet Gündoğdu, ertesi gün bölgenin tamamında sahada olmaya başladıklarını sözlerine ekledi. 21 yıldır iktidarda olmalarına rağmen, halkın teveccühlerine mazhar olduklarını belirten Gündoğdu, “Allaha Şükürler Olsun” dedi. Halkımızın “Erdoğan’ı şartsız, şüphesiz desteklediklerini biliyoruz” diyerek, halkın AK PARTİ iktidarına sevgi duyduğunu gördüklerini haykıran Gündoğdu, bu durumdan oldukça memnuniyet duyduğunu da dile getirdi.

a7.jpg

Gündoğdu: “Görünürde Altılı Ama Gerçekte Kaç Olduğu Belirsiz Masa”

Nimet Gündoğdu, muhalefete de değinerek, “Görünürde altı kişinin oturduğu söylenen ancak gerçekte kaç kişinin oturduğu bilinmeyen masaya halkın güvenmediğini görüyoruz. Güven eşittir Recep Tayyip Erdoğan diye kurdukları denklem bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir” diye konuştu.

Gündoğdu: “Seçimi Hırs ve İhtiraslarına Kapılanlar Kaybedecek”

“Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmamak için tüm teşkilatlarımızla çok çalışmak zorundayız” diyen Gündoğdu, 14 Mayıs akşamı hırslarını ve ihtiraslarını vatanına ve kutsallarına tercih edenlerin değil, vatanını ve milletini kendi çıkar ve emellerin ötesinde öncelleyenlerin zaferiyle sonuçlanacak ve istiklal ve istikbalimizin aydınlık yarınlarına yine Ak kadrolarla güvenle yürümeye devam edeceğimize samimiyetle inanıyoruz”  dedi.

a11.jpg
Bektaş: “Elli Projenin Hiçbirini Bitiremediler”

Nimet Gündoğdu’nun ardından söz alan AK PARTİ Kartal Belediye Meclis Başkanvekili Av. Muammer Bektaş ise yaptığı konuşmada yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakının 14 Mayıs’ta yine kazanacağını belirtmesinin ardından, yerelde Belediye Meclis üyesi olarak belediye ölçeğinde bir şeyler ifade etmek istediğini söyleyen Muammer Bektaş,  geçtiğimiz dört yılda mevcut CHP’li Kartal Belediyesi’nin vaat ettiği 50 projenin hemen hiçbirini yapamadığını anlatarak, bir adet veteriner binasını bitirme aşamasına getirdiklerini ve aşevinin açıldığını onun da bağışçı sayesinde gerçekleştiğini dile getirdi. Topselvi mahallesinde bulunan Kültür Merkezi’nin inşaatının da onlarca yıldır sürdüğünü hatırlattı. Cevizlide yapılan Cevizli Meydan ile Uğur Mumcu’da yapılacak olan Kültür Merkezi’nin de temelinin atıldığını yapımının yıllardır sürdüğünü ve bir türlü bitirilemediğini dile getirdi.

a8.jpg

Muammer Bektaş, Kartal’da durumun bu minvalde olduğunu ve bu bütçe yapısı ile bunların bitirilmesinin de mümkün olamayacağını savunarak, Kartal Belediyesi’nin bunları bitirebilecek vizyona da sahip olmadığına vurgu yaptı. Zaten muhalefet olarak Kartal Belediyesi’nden büyük projeler yapmalarını beklemediklerini ama hiç olmazsa çalışanların maaşlarını ve yasal hakları ile sosyal haklarını düzgün olarak ödemelerini istediklerini dile getirdi.

Bektaş: “Bir Belediye Bir Meydanı 15 Yılda Neden Yapamaz?”

Bektaş, Kartal Belediyesi’nin yüz liralık geliri varsa bunun 80-85 lirasını personel gelirine ayırdığını geri kalan meblağ ile de faturalarını mı ödeyecek? Asfalt mı yapacak? Ya da projelerini mi tamamlayacak? Diyerek,  şaşırdıklarını belirtti. “Durum böyle olmasa bir Belediye, bir meydanı 15 yıldır neden yapamaz.” Dedi.

Bektaş: “Bizim Kültür-Sanat Anlayışımız Onların Anlayışıyla Farklı”

Kartal Belediyesi’nin iki şeyden fedakarlık etmediğini iddia eden Muammer Bektaş, geçen dönemlerde heykellerdi. Bu dönem de Kültür-Sanat faaliyetleri. Buradan şu anlaşılmasın biz bu faaliyetlere karşı değiliz. Bizim Kültür-Sanat anlayışımız, köprüler, yollar, İhalar, Sihalar, parklar. Ama onların ki farklı. Kartal’ın en önemli sorunlarından birinin de kentsel dönüşüm olduğunu savunan Bektaş, öyle ki bu sorunun Milli Güvenlik meselesi bile sayılabileceğini sözlerine ekledi.

Bektaş: “Kentsel Dönüşümde de Sınıfta Kaldılar”

Kartal Belediyesi’nin son 15 yılda sadece bir tane binanın dönüşümünü gerçekleştirdiğini iddia eden Muammer Bektaş, bu binanın da halihazırda inşaat halinde durduğunu ve bir türlü bitirilemediğini ifade etti.


Dağ: “2022 Yılında Bütçenin %95’i Harcandı”

Muammer Bektaş’ın konuşmasının ardından AK PARTİ Belediye Meclisi ve aynı zamanda denetleme komisyonu üyesi Abubekir Dağ da yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi yönetimine eleştirilerde bulunarak, denetlemelerde gördüğü eksik ve yanlışlardan bahsetti. Dağ, 2022 yılında 1 milyar 173 milyon olarak ön görülen bir bütçe olduğunu ve bunun %95 olarak gerçekleştiğini ifade ederek, bütçenin 1 milyar 106 milyonluk kısmının harcandığını söyledi.

Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Maalesef 2022 yılı Kartal Belediyesi’nin 15 yılının bir özetiydi. Bu yıl da Kartal Belediyesi bütçesi 235 milyon lira eksi yazdı. 15 yıldır CHP’li Başkanlar tarafından yönetilen Belediyenin en istikrarlı tarafı bu açıklardır. Bu bütün Kartallılar adına üzüntü veren bir durum. Bu eksi veren bütçe karşılığında ne yapılmıştır? Topselvi’de yapılması planlanan ve 2020’de başlayan Kültür merkezi o zaman 14 milyona planlanmış ancak bitirilemediği için bugün bitirilebilmesi için 65 milyon lira harcanması gereken bir proje olup çıkmıştır.”

Dağ: “Cevizli Meydan Projesi 970 İlçeye Kötü Örnek Olarak Gösterilmelidir”

“Cevizli meydanındaki durum da ortadadır. Bu park Altınok Öz döneminde başlanarak 14 yılda nasıl olurda bitirilemez? Bunu kötü örnek olarak 970 ilçeye göstermek lazım. Bu bizim ayıbımızdır ama insanların ders çıkarabilmesi adına göstermemiz gerekir. 14 yılda bir parkı bitiremeyen bir zihniyetin genel seçimlerde başarılı olup da ülkeyi yönetmesini ben empati dahi yapamıyorum doğrusu. Yıllık 31 milyon lira faize para ödenmiş. Bütçenin 49 milyon lirası eğlence, müzik, yeme-içme organizasyonlarına gitmiş. Eğer bu bütçeler düzgün kullanılabilseydi, bizden ayrılan belediyelerin, ilçelerin gerisinde kalmazdık. Biz yerel seçimlerde inşallah Kartalı Ak Belediyecilik ile tanıştıracağız. “ diye konuştu.


Altıntaş: “Milletimiz Siyasi Aktörleri Hassas Kuyumcu Terazisi Edasıyla Tartacaktır”

Abubekir Dağ’dan sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Kartal Belediyesi AK PARTİ Meclis üyesi Nizamettin Altıntaş da Kartal’da son 14 yılda taş üstüne taş konulmadığını iddia ederek, burada önceliklerinin siyaset yapmak değil, Kartal’ın yatırımla buluşması ve hizmet alması olduğunu ifade etti. Altıntaş, yapılacak olan genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ise “İnanıyorum ki, milletimiz her zaman olduğu gibi, hassas bir kuyumcu terazisi edasıyla bütün siyasi aktörleri tartacaktır. Ondan sonra da gereğini yapacaktır diye umuyor ve dua ediyoruz” diye konuştu.


Turan: “ABD yönetimi Cumhurbaşkanımızı Görevden Uzaklaştırmak İstiyor”

Bir başka iftar programına katıldığı için Kartal AK PARTİ’nin gazetecilerle yaptığı iftara geç katılan AK PARTİ İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan ise yaptığı konuşmada AK PARTİ hükümetlerinin 21 yılda büyük hizmetler ürettiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha yapılması gereken çok işleri olduğuna vurgu yaptı. Uluslararası güçlerin Türkiye’nin gelişmesine karşı çıktığını özellikle ABD yönetiminin Cumhurbaşkanının iktidardan uzaklaşması için elinden geleni yaptığını ancak bunların bir işe yaramayacağını yollarına 14 Mayıs sonrasında da devam edeceklerini söyledi. Kaynak:Güne Doğuş Gazetesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113