• BIST 10185.36
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Karbonat kullanın ve 10 yaş gençleşin

Karbonat kullanın ve 10 yaş gençleşin
Cildimizi daha genç göstermek amacıyla bir sürü kozmetik ürün kullanıyoruz.

 Erken yaşlanma, siyah noktalar, sivilce ve lekeler hayatımızı çekilmez hale getiriyor ve bu sorunlardan kurtulmak oldukça pahalıya patlıyor ayrıca, istenilen etkiyi de göstermiyor. Ayrıca pazar alışverişi yaparken listenize ekleyin çünkü içeriğinde sodyum ve karbon bulunan karbonat, genellikle su ile birlikte içilmektedir. İşte son dönemlerde Türkiye'den talep göstermeye başlayan 'Yok artık' dedirten o karışım...

Neyse ki, doğa imdadımıza her zaman olduğu gibi koşuyor ve bu derdimize de çare oluyor. Karbonat cildinizdeki yağı emer, bunun yanında anti mikrobik özellikleri sayesinde gözeneklerinizi derinlemesine temizler. Eğer cildiniz kuru ise, bu yöntem cildinizi aşındırabilir, ancak orta yağlı veya çok yağlı bir cildiniz var ise bu yöntem tam size göre. Karbonat ile balı karıştırarak yüzünüze masaj yaparak uygulayın ve siyah noktalardan kurtulun.
Daha etkili bir tedavi için önereceğimiz tedavinin tarifi şöyle:

1 yemek kaşığı Karbonat
1 çay kaşığı Elma sirkesi
Yarım limon
1 yemek kaşığı Bal
Yarım bardak su

Hazırlanışı

Limonu yarım bardak suyun üzerine sıkın ve diğer malzemeleri de ekleyin. İyice karıştırın ve yüzünüze uygulayıp uyuyun. Sabah soğuk suyla durulayın. İlk günden etkileri fark edeceksiniz. İlk ayın sonunda cildinizdeki değişime siz bile inanamayacaksınız.
Bu tedavinin size faydaları ne olacak:
Gözeneklerinizi küçültür
Cildinizi parlatır
Cildi nemlendirir
Cildinizi pürüzsüz hale getirir ve yumuşatır
Cildinizi temizler
Yaraların daha hızlı iyileşmesini sağlar
Kırışıklıkları azaltır
Kullandığınız sürece bu tedavi sizi olduğunuzdan en az 10 yaş gençleştirecek.

Karbonatlı Su İçmek Nelere İyi Gelir? Karbonatlı Su Kilo Verdirir Mi?

karbonat-kullanin-ve-10-yas-genclesin-icindekiler-ne-neler-olacak-orta-derin-kirisikliklara-son-artik-gecit-bile-yok-2h1691878023-314357.jpg
 

Aynı zamanda gargara da yapılabilen karbonat, diş eti kanamalarını durdurur ve ağız içi yaralarının çok daha kısa sürede geçmesini sağlar. Karbonatlı su içmek, başta gastrit ve ülser olmak üzere birçok mide hastalığına da iyi gelir.
Karbonatlı Su Kilo Verdirir mi?

Yarım litrelik alkali su 2 çay kaşığı kadar karbonat eklemek, 1 ay gibi kısa bir sürede 4- 5 kilo verilmesine yardımcı oluyor. Karbonatlı alkali suların en önemli faydalarından biri kaslara zarar vermeden sadece yağları eritmesidir.

Tercihe bağlı olarak alkali su ve karbonat karışımına limon da eklenebilir. Limon içerisindeki asit ve mineraller, yağların daha hızlı bir şekilde yakılmasında etkili olmaktadır. Karbonatlı alkali su, kahvaltıdan ve akşam yemeklerinden sonra günde 2 kere içilebilir.

Not: Beslenme uzmanlarına ve doktorlara göre hiçbir besin tek başına kilo verdirmez. Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen kişiler beslenme ve uyku düzenine dikkat etmeli, akşam yemeğinden sonra ağır şeyler tüketmekten kaçınmalıdır. Karbonatlı su içenler haftada en az 2 ya da 3 gün spor ve egzersiz yaparak, ideal kilosuna çok daha kısa sürede ulaşabilir. Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113