• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Karaca İndirimlerini Akakçe'den Takip Et!

Karaca İndirimlerini Akakçe'den Takip Et!
1973 yılında cam ürünleri imal ederek sektöre giriş yapan Karaca markası günümüzde tekstil, mutfak, banyo ve porselen gruplarında birçok farklı ev eşyasını kullanıcılara sunar.

1973 yılında cam ürünleri imal ederek sektöre giriş yapan Karaca markası günümüzde tekstil, mutfak, banyo ve porselen gruplarında birçok farklı ev eşyasını kullanıcılara sunar. Kalitesi ve şık tasarımlarıyla adını duyuran marka, eviniz için gerekli tüm eşyaları temin etmenizi sağlayan zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Yıllardır sektörde varlık gösteren Karaca, edindiği tecrübesini üretim süreçlerine yansıtarak her ihtiyaca ve beklentiye uygun ürünler sunmayı hedefler. Markanın ürün çeşitliliği beraberinde hesaplı fiyatlara ulaşma fırsatı da getirir. Kaliteden ödün vermeden üretimi gerçekleştirilen eşyalar farklı bütçelere uygun hesaplı fiyatlar sağlar. Karaca markasına ait eşyaları belirli dönemlerde gerçekleştirilen indirimli kampanyalardan faydalanarak satın alabilirsiniz. İndirim fırsatlarını kaçırmamak ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak için Karaca kampanyalarını Akakçe üzerinden takip edebilirsiniz. İstediğiniz ürüne indirimli fiyat seçenekleriyle ulaşmanızı sağlayan Karaca kampanyaları sayesinde evinizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Bu kampanyalar dahilinde Karaca indirim kodu avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Belirli oranlarda yapılan alışverişlerde kullanılan bu kodlar ekstra indirim fırsatı ve ücretsiz kargo olanağı sağlar. Sofralarınıza şıklık katan yemek takımları, yatak odalarınızı renklendiren nevresim setleri ve hayatınızı kolaylaştıran küçük ev aletleri gibi birçok kaliteli ve özel tasarımlara sahip ürüne indirim kodları ve kampanyalar sayesinde uygun fiyatlı alternatiflerle ulaşarak hesaplı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.        

 

Sofralara Zarif Bir Görünüm Kazandıran Karaca Züccaciye Ürünleri

Karaca yemek takımları, kahvaltı takımları, fincan ve bardak gibi sunduğu sofra grubu ürünleriyle sofralarınıza şıklık katar. Markanın göz dolduran tasarımlara sahip yemek takımları 6 kişilik ve 12 kişilik olarak sunulur. Farklı parça sayıları bulunan takımları ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Servis ve çukur tabaklardan oluşan takımlar gibi kase, kayık tabak, tuzluk, biberlik ve çorbalık gibi ürünler bulunduran setler de mevcuttur. Her türlü ayrıntının düşünülerek tasarlandığı yemek takımlarını uygun fiyat seçeneklerinden faydalanarak satın alabilirsiniz. Bu sayede sofralarınız için eksiksiz bir şıklık sağlayabilirsiniz. Marka patenti kendine ait özel tasarımlarıyla dikkat çeker. Bunlardan biri olan “Fine Pearl” gerçek inci tanelerinden elde edilen tozların porselenle birleşmesinden oluşan dayanıklı ve zarif takımlar ortaya çıkarır. Karaca markasının yemek takımları gibi kahvaltılık takımları da sofralar ve sunumlar için benzersiz tasarımlar sunar. Yuvarlak ve oval takımlar haricinde sıradışı bir görünüm için kare ve dikdörtgen kahvaltı takımlarını tercih edebilirsiniz. Marka, kahvaltı sofraları için ürettiği değişik şekillere sahip parçaların bir arada kullanıldığı takımlarla dikkat çekici ve farklı bir görünüm sağlar Altıgen, üçgen ve kare gibi şekillerden oluşan takımları satın alarak sofralarınız için çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Yemek ve kahvaltı takımları birçok renk alternatifi de sunar. Canlı, parlak ya da pastel tonlardan oluşan düz renklerin dışında farklı desen seçenekleri de marka tarafından tasarımlara eklenir. Çiçek desenleri ve çeşitli motifler gibi manzara resimleri de şık bir görünüm vadeder. Karaca züccaciye ürünleri arasında yer alan bardak, kupa ve fincanlar cam, porselen, bakır ve kaolin kili gibi çeşitli malzemelerden üretilir. Değişik boy ve ebatlarda üretilen 6 kişilik fincan takımları desen ve renk seçenekleriyle zengin bir çeşitlilik sağlar. Satın alacağınız bu takımlarla misafirlerinizi ağırlarken göz dolduran şık modellerle beğeni kazanabilirsiniz. 2 kişilik fincan ya kupa setleri ise başbaşa kahve keyfi yaparken içinde bulunduğunuz anı renklendirir. Türk kahvesi için tasarlanan takımların lokumluk gibi şık detay parçaları da mevcuttur. Markanın farklı kadeh ve su bardağı çeşitleri de camın sadeliğini sofralara taşırken zarif ve uyumlu dizaynlarıyla da her türlü yemek takımına eşlik eder. Özel kesim yöntemleri uygulanarak üretilen cam bardak ve kadehler detaylı bir tasarıma sahiptir. Bakır ve kilden üretilen kupa ve bardaklar nostaljik ve otantik ürünler arasında yer alır. Birbirinden farklı birçok çeşide sahip markanın sofra grubu ürünlerini indirimli kampanyaları takip ederek bütçenizi zorlamadan kolaylıkla satın alabilirsiniz.  

 

Karaca Kahve Makinesi Sayesinde Güne Zinde Başlayın!

 

Mutfakların en önemli gereksinimlerinden biri her anlamda hız ve kolaylık sağlayan küçük ev aletleridir. Karaca küçük ev aletleri üstün teknik ve tasarım özellikleri sayesinde başta mutfak olmak üzere evlerin her köşesinde pratiklik sağlar. Son dönemde sıklıkla tercih edilen Karaca kahve makinesi çeşitleri indirimli fiyatlarla Akakçe’de yerini alır. Güne zinde başlamak için bu makineleri tercih edebilir ve damak tadınıza uygun kahveleri keyifle içebilirsiniz. Karaca kahve makinesi çeşitleri hem Türk kahvesi hem de filtre kahve hazırlamak için seçenekler sağlar. Her ikisini aynı anda yapmanızı mümkün kılan modeller de ürünler arasında yer alır. Otomatik ısı ayarı bulunan Türk kahvesi makineleri kahveyi yakmadan tam kıvamında pişirir. Taşmayı engelleyen sensörleri sizi temizlikle uğraşma zahmetinden kurtarır. Türk kahvesinin sertliğini sütle yumuşatmayı sevenler için sütlü Türk kahvesi hazırlayan modeller de bulunur. Filtre kahve makineleri kahvenin aromasını ortaya çıkaran özel filtreleriyle eşsiz bir lezzet sunar. Sesli uyarı sistemi bulunan modeller kahveniz hazır olduğunda sizi haberdar ederek kolaylık sağlar. Kahve makinesi modelleriyle öne çıkan Karaca çay tiryakileri için de özel ürettiği çay makinesi çeşitleriyle dikkat çeker. Bu makinelerde bulunan suyu belirli bir sıcaklıkta tutan özellik sayesinde her zaman zahmetsiz bir şekilde sıcak ve demli çayın keyfini çıkartabilirsiniz. Karaca kahve makinesi ve çay makinesi çeşitlerine uygun fiyat avantajlarıyla sahip olmak için indirim ve kampanyalar size avantaj sağlar. Akakçe sayesinde fiyatı düşen ürünlerden haberdar olup hemen fırsatları yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda diğer Karaca küçük ev aletlerini de uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Karaca tost makineleri, blender ve ekmek kızartma makinesi, el mikseri ve mutfak robotu gibi birçok ürünü uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Karaca indirim fırsatlarını takip ederek karlı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yatak Odalarını İndirimli Karaca Takımlarıyla Dizayn Edin

 

Markanın ev tekstil grubu ürünleri nevsim takımlarından bornoz setlerine kadar birçok çeşit sunar. Dönem dönem bu ürünlerde de yapılan indirim ve kampanyalar sayesinde evinizin her odasını tarzınıza göre düzenleyebilirsiniz. Karaca tekstil ürünleri arasında yer alan nevresim takımları yatak odalarına şıklık katar. Tek ve çift kişilik seçenekleri bulunan nevresim takımları standart ölçülerde üretilir. Bu sayede farklı boyutlara sahip yataklarla uyumlu olarak kullanılır. Tek kişilik nevresim takımları 1 adet çarşaf, yastık ve nevresimden oluşurken çift kişilik takımlarda 2 adet yastık kılıfı bulunur. Değişik renk ve desen seçenekleri bulunan takımlar her zevke hitap eden seçenekler sunar. Farklı malzemelerden imal edilen markanın nevresim takımları uyku esnasında konfor sağlamak üzere özel tasarlanır. Pamuk, bambu, saten ve benzeri kumaş seçeneklerine sahip ürünleri farklı mevsimlerde kullanmak için seçebilirsiniz. %100 pamuktan üretilen takımlar yumuşak ve sağlıklı yapısından dolayı sıklıkla tercih edilir. Yazın terletmeyen kışın ise sıcak tutan bu ürünler her mevsim kullanıma uygun ürünler arasında yer alır. Bambudan imal edilen nevresim takımları özellikle sıcak yaz günleri için alternatif sunar. Terletmeyen özelliği bulunan bambu takımlarla sıcak havalarda bunalmadan rahat ve ferah bir şekilde uyuyabilirsiniz. Saten takımlar ise özellikle çeyiz setlerinin olmazsa olmazıdır. Parlaklığıyla dikkat çekici bir görünüm sunan saten takımların dokusu yumuşak ve kaygan bir his sağlar. Sadelikten hoşlananlar için üretilen pastel tonların yer aldığı takımların yanı sıra canlı renk ve desenlerden oluşan takımlar yatak odanızın dekorasyonuna hareketli bir görünüm kazandırır. Modellere eklenen detaylar göz dolduran unsurlar olarak dikkat çeker. Güpür ve dantellerle süslenen markanın nevresim takımlarını çeyiziniz için satın alabilirsiniz. Birbirinden şık dizaynlara sahip uyku setleri nevresimle uyumlu yorgan ve baza eteği gibi parçalar da barındırır. Markanın diğer bir ev tekstil ürünü olan battaniyelerini sıcak tutan dokusundan dolayı sadece yatak odalarınızda değil, salonlarınızda film izlerken ya da kitap okurken üzerine örtmek için de tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında kullanarak ferah bir şekilde uyumak için Karaca pike takımlarını satın alabilirsiniz. Yatak örtüsü çeşitleri de yatak odalarınıza şıklık katan model ve desenlere sahiptir. Karaca her sezon farklı tasarımlara sahip ürünler sunarak ev tekstili konusunda öncü olmayı amaçlayan bir markadır. Markanın modası geçmeyen ve dikkat çekici dizaynlara sahip takımlarını uygun fiyat seçenekleriyle Karaca outlet ürünleri arasında bulabilirsiniz. Karaca Home ürünlerini inceleyerek indirimlerden faydalanabilir almak istediğiniz tekstil ürünlerini daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

Konfor ve Şıklığı Bir Arada Sunan Karaca Ev Tekstil Ürünleri

 

Markanın ev tekstil ürünleri ihtiyacınız olan bütün çeşitler için şık tasarımları ve konfor sağlayan unsurları bir araya getirir. Geniş bir ürün çeşitliliği sağlayan ev tekstil modelleriyle evinizin bütün eksiklerini tamamlayabilirsiniz. Karaca’nın indirimli ev tekstil ürünlerini inceleyerek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Karaca indirimli ürünlerinde neler var? İşte yanıtı:

  • Karaca yorgan ve yastık çeşitleri bambu, pamuk, silikon ve elyaf gibi malzemelerden üretilir. Yastık ve yorganların iç dolguları gibi dış yüzeyleri de konfor sağlamak için özel kumaşlarla kaplanır. Marka, farklı kumaş çeşitlerini aynı üründe kullanarak ekstra rahatlık sunmayı hedefler.
  • Ürünler arasında bulunan Climate yorgan çeşitlerinde iç dolgu olarak nano elyaf, dış yüzey için de welsoft ve super soft micro kumaş kullanılır. Welsoft kumaş çok soğuk havalarda ekstra sıcaklık sağlarken ürünün diğer yüzeyinde kullanılan super soft micro kumaş bütün bir kış için yumuşak ve konforlu uyku imkanı tanır. İç dolgu malzemesi olan nano elyaf özel lifleri sayesinde ince ve hafif bir kullanım sağlayarak uyku esnasında yumuşaklık sunar.
  • Evinizin her yerinde kullanabileceğiniz markanın halı ve kilim çeşitleri birçok renk, desen ve şekil alternatifi sunar. Farklı boylarda üretilen halı ve kilimler kaydırmaz taban ve antialerjik yapı gibi özellikler barındırır. Değişik hav yükseklikleri ve iplik çeşitleri bulunan modelleri evinizin dekorasyonunu zenginleştirmek ve sağladığı yumuşaklık hissiyle konfor bulmak için tercih edebilirsiniz.
  • Karaca’nın havlu ve bornoz çeşitlerini isterseniz tek tek isterseniz de takım halinde satın alabilirsiniz. Ultra yumuşak dokusu ve suyu anında emen yapısıyla dikkat çeken havlu ve bornozlar hızlı bir şekilde kuruyarak da rahatlık sağlar.
  • Karaca ev tekstil ürünleri arasında dekorasyonunuza uyumlu birbirinden şık modellere sahip masa örtüsü takımları ve kırlent çeşitlerini de bulabilirsiniz.

Bu ürünleri uygun fiyat seçenekleriyle Karaca online satış mağazalarından temin edebilirsiniz. Akakçe’den indirimleri takip ederek evinizde şık ve konforlu alanlar yaratmak için uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz.

 

Mutfaktaki Yardımcınız Karaca Ürünleri

 

Karaca indirimleri ev tekstili ürünlerinde olduğu gibi mutfak ürünlerinde de bulunur. Birbirinden farklı tasarımlarıyla sofraları renklendiren Karaca, yemek hazırlarken kullanılan ürün çeşitleriyle de rahatlık ve pratiklik sağlar. Markanın mutfak ürünleri arasında tencereler, tavalar, bıçaklar, servis takımları ve saklama kapları yer alır. Karaca granit tencere setleri mutfakta ihtiyaç duyduğunuz pişirme elemanlarını bir arada sunar. Granit malzemeden üretilen bu setler güçlendirilmiş yüzeyleri sayesinde çizilmelere karşı dayanıklılık sağlar. Granit iç yüzey yanmaya ve yapışmaya karşı da koruma sunar. Leke tutmayan dış yüzey ise kolay temizlenerek pratik kullanım imkanı tanır. Farklı ebat ve kapasitelere sahip tencere ve tavalardan oluşan setlerin çelikten üretilen modelleri de sıklıkla tercih edilir. Karaca çelik tencere, paslanmaz çelik gövdesiyle uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Markanın bazı setlerinde bulunan tencereler titanyum kaplama tepe ve kulplara sahiptir. Titanyum kaplamalar ürünleri aşınmaya karşı dirençli hale getirir. Modellerde bulunan enerji kapsül taban, ısıyı hapseden yapısı sayesinde düşük ısılarda bile yemek pişirmenizi mümkün kılar. Setlerden ayrı olarak da satın alabileceğiniz tavalar wok, ızgara ve krep tavası gibi çeşitlere sahiptir. Bu ürünlerin de çelik ve granit malzemelerden yapılan seçenekleri bulunur. Markanın çaydanlıklarında kullandığı malzemeler granit, çelik, bakır, porselen, emaye ve cam gibi alternatifler sağlar. Bu malzemelere sahip markanın çaydanlık çeşitlerini satın alarak değişik şekillerde çayınızı demleyebilir, her seferinde farklı bir lezzete ulaşabilirsiniz. Keskin ve dayanıklı olan markanın bıçak çeşitlerini 6, 8, 10 ve 14 parça bulunan setler halinde satın alabilirsiniz. Ahşap standların da yer aldığı setler, bıçakların düzenli bir şekilde depolanmasını sağlar. Ayrıca ihtiyaç duyduğunuzda bıçaklara kolaylıkla erişebilmenizi de mümkün kılar. Markanın saklama kapları da mutfağınızda düzen sağlamanız için hijyenik çözümler sunar. Krc mağazaları tarafından sunulan mutfak ürünlerine hesaplı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Tüm bu mutfak yardımcısı ürünleri indirimli fiyatlarla alarak ister çeyizinizi kurabilir ister mutfağınızı yeni baştan yaratabilirsiniz.

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113