• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C

Kar geliyor, montları hazırlayın!

Kar geliyor, montları hazırlayın!
Meteoroloji yetkilileri 'şimdi beyaz hava dalgalanmaları meydana gelecek' uyarısında bulunuyor. El Nino nedeniyle Türkiye resmen beyaza dönecek.

Herkesi şaşırtan bir hava durumu tahmini meteorolog Kerem Ökten’den geldi. El Nino hava dalgasının etkisi tüm hızıyla devam ederken Türkiye şimdi de beyaz felaket ile karşı karşıya kalacağı belirtildi. Yazın ortasında herkesi şaşırtan hava olayları yaşanırken Türkiye'nin beyaza döneceğine dair uyarı Ökten'in sosyal medya paylaşımında görüldü.

Hava olaylarını sosyal medya hesaplarından sık sık bildiren Meteorolog Kerem Ökten, okuyanları şaşırtan bir açıklama yaptı. Beyaz afete bu kez meteorolog Ökten, sosyal medya hesaplarından dikkat çekti. Yaz ortasında, Türkiye'nin resmen beyaza bürüneceğini söyleyen Ökten, sıcak hava dalgası geçtiğini ancak El Nino felaketinin etkileri henüz bitmediğini ifade etti.

"Lütfen tüm kışlık montlarınızı çıkarın." diyen Kerem Ökten, şimdi Türkiye'yi sarsacak beyaz felaket geldiğini belirterek son dakika uyarılarını peş peşe yayınladı..

"KEREM ÖKTEN BEYAZ FELAKET UYARISI"

 

Meteorolog Kerem Ökten sık sık hava olaylarını paylaşarak dikkatleri üzerine çekiyor. Son günlerde sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla patlama ve güneş lekelerindeki artışa dikkat çeken Ökten, bir kez daha çok net açıklamalarda bulunuyor.

Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, güneşte patlamalar veya lekeler olmazsa Avrupa ve ABD'nin olumsuz etki nedeniyle soğuk ve karlı geçeceğini söylüyor. Ancak güneş lekeleri ve patlamalardaki artışa dikkat çeken meteorolog, durumun Türkiye'de daha fazla kar yağışlı kış anlamına geldiğine dikkat çekiyor.

TÜRKİYE'DE BU KIŞ DAHA FAZLA KAR YAĞIŞI OLACAK

Son zamanlarda kavurucu sıcaklar yerini yavaş yavaş serin havalara bıraktı. Yaklaşık bir hafta sonra hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşecek. Meteorolog Kerem Ökten'den yapılan basın açıklamasına göre bu kış biraz sert geçecek. Geçen yıl kar yağmadığı için barajların doluluk oranı düşerken, Türkiye bu kış resmen bembeyaz olacak.

Kaynak:Kamubülteni.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113