• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

İstanbul'un bir numarasından yine muhteşem final!

İstanbul'un bir numarasından yine muhteşem final!
28 Nisan 2017 de start alan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Gelenekten Geleceğe Anadolu Rüzgarı Temalı sergi açılışları, 23 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen merkez sergi açılışıyla final yaptı.

TUZLA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN MÜTHİŞ FİNAL

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, "Tuzla Halk Eğitimi Merkezi olarak kursiyerlerimiz yaptığı çalışmaların sergilenmesini  yaklaşık bir aya yaydık ve farklı mekanlarda sergilenmesiyle halkımız Tuzla Halk Eğitim Merkezi’ni daha yakından tanıdı."

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, " Milli Eğitim faaliyetleri içerisinde Halk Eğitim Merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır. Hayat Boyu Öğrenmede Eğitim Merkezi olan Halk Eğitim Merkezleri beşikten mezara kadar eğitim ilkesinden hareketle tüm bireylere hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiş, Halk Eğitim Merkezlerinde 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Bizde bu doğrultuda 2017 Mayıs ayı itibariyle  1453  kurs açtık ve yaklaşık 34053 kişiye hizmet verdik. Gelenekten Geleceğe Anadolu Rüzgarı Temalı sergilerimizde kursiyerlerimizin  eserleri sergilendi. Bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle Tuzlamızı tanıtıyoruz ve tanıtmaya devam edeceğiz."

ÇANGIR ’’Halk için Eğitim, Eğitim İçin  Tuzla Halk Eğitim’’ sloganıyla çıktığımız  bu yolda, yıl sonu sergilerimizin yoğun ilgi görmesi bizleri çok mutlu etti. Bu serginin düzenlenmesi konusunda öğretmenlerime, kursiyerlerime teşekkür ederim.  Ayrıca kursların açılmasında, sergilenmesinde, tanıtılmasında  bize her zaman destek olan, Tuzla Kaymakamı Sayın Ali Rıza ÇALIŞIR’, Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi YAZICI’ ya ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU’na teşekkür eder , saygılarımı sunarım."dedi.

Sezon finaline, Tuzla Kaymakamı Alirıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, okul müdürleri, medya mensupları, sivil toplum kurululuşu yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

unnamedee-001.jpg

dsc_0060.jpg

unnamed-023.jpg

unnamed3-010.jpg

unnamedo.jpg

unnameduu.jpg
 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113