• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

İstanbullu pide yemek için Pendik'e geliyor!

İstanbullu pide yemek için Pendik'e geliyor!
Pendik KavakpınarMahallesi'nde faaliyet gösteren Yüksel Usta Pide ve Kebap Salonu'nun ünü ilçe sınırlarını aştı. İstanbul'un bir çok naktasından Kavakpınar'a meşhur Yüksel USTA Pidesi'nden yemek için gelenlerin sayısı artıyor.

"Damak Tadı Bizim İşimiz" sloganıyla Bizim Pide ve Yüksel Usta isimlerini birleştirerek Yüksel Usta Patenti Alan ve marka olma yolunda hızla ilerleyen Pendik'in lezzet durağı Bizim Pide Yüksel USTA 20'inci yılını kutluyor.

Bizim Pide Yüksel Usta 20 Yaşında

Damak Tadı Bizim İşimiz sloganıyla Bizim Pide ve Yüksel Usta’yı birleştirerek Yüksel Usta Patenti Alan ve marka olma yolunda hızla ilerleyen Yüksel Usta Bizim Pide Kavakpınar Mahallesi'nde 20 yıldan bugüne Pendiklilere hizmet veriyor.

dsc_0015-024.jpg

Pendik’in ve İstanbul'un dört bir tarafından müşterileri olduğunu ifade eden Yüksel Usta, sulu yemeklerden, kır pidesi ve Karadeniz pidesine, poğaçadan, açmaya kadar hem kahvaltı hemde yemek hizmeti veriyor. Yüksel Usta, özellikle Karadeniz Pidesinde iddialı olduklarını ifade ederek İstanbul'un her köşesinden Karadeniz Pidesi yemek için gelen müşterilerinin olduğunu ifade ediyor.

Kalite ve hijyenden ödün vermeden çağın gereğine uygun yenilikler ile emin adımlarla ilerleyen Bizim Pide Yüksel Usta, tüm Pendiklileri mekanlarına davet ediyor.

dsc_0004-028.jpg

Tadanların bir daha vazgeçemedikleri lezzetleri müşterilerin damak zevkiyle buluşturan Bizim Pide Yüksel Usta, işletmecisi Yüksel Keleş, " İşimize sevgimizi ve aşkımızı katıyoruz. En güzel malzemeleri kullanarak müşterilerimize hizmet ediyoruz. Velinimetimiz bildiğimiz sayın müşterilerimize en güzel lezzetleri sunabilmek için gayret gösteriyoruz. Bizim için öncelikli olan müşteri memnuniyetidir. Onlarla bugünlere geldik ve geçtiğimiz aylarda 20'inci yılımızı kutladık. Bugünlere gelmemizde hatırı sayılır emeği olan tüm halkımıza ve saygıdeğer müşterilerimize teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Haber:Yaşar Şimşek

 

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113