• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

İşimizi gücümüzü bıraktık! Tüm mesaimiz Pendikspor için

İşimizi gücümüzü bıraktık! Tüm mesaimiz Pendikspor için
Pendikspor Kulübü Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, "Tüm vaktimizi kulüpte geçiriyoruz. Hedefimize ulaşmak için işimizi gücümüzü bırakıp, tesislerde mesai harcıyoruz."dedi.

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz, yerel medya mensuplarıyla kulüp binasında bir araya gelerek ilk yarı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Tarihinde ilk kez böylesi bir başarı yakalayan kırmızı beyazlı kulübün başkanı Şahinyılmaz: “Bu sezon güçlü bir takımız ama hiç kolay maç izleyemedik. Herkes bize karşı motivasyonlu oynuyor, zor maçlar oynuyoruz ama kazanmak bizi güçlendiriyor. Elbette bazı mevkilere teknik ekibin istekleri doğrultusunda takviyeler yapacağız. Aldığımız oyuncular, üst ligin hazırlıkları olacak. 26 Aralık’ta ilk yarı sona eriyor, 2 Ocakta kamp yapacağız. 10 gün süren Antalya kampı kaynaşmayı sağlayacak. Camiamızı bir arada görmek bizi mutlu ediyor. Taraftarımız, yerel basınımız, takımımız, belediyemiz hep bir arada olmamız bizi güçlendiriyor.

icin-410.jpg

Şirketleşme sürecinde belediye başkanımızla da birlikte doğru kişiler ve doğru insanlarla görüşüyoruz. Prensipte anlaştığımız bir grup vardı. Kongre sürecine girdik ve o zamanlarda yıpratıldık. Kürsüde bazı vaadler verdik ve tuttuk. Şirketleşme sürecinde Pendik’in değerlerini tüzüğümüze koyduk ve şirketleşmeyi gerçekleştirdik. Belediyemizin kontrolünde olan bir sistem oluşturduk. Belediye, şahsım ve 3. Şirket olarak 3 saç ayağıyız. Pendikspor A.Ş yapılanması Mahmut Türkoğlu %70 , Mustafa Şahinyılmaz %25, Pendik Belediyesi şirketlerinden insan kaynakları yönetim A.Ş. %5 olarak oluştu.

3 yıl boyunca kulüp başkanı benim 3 yıl sonra tekrardan bir planlama yapılacak. ” dedi.

12 puan farkla lider olduklarına dikkat çeken Başkan Şahinyılmaz, önümüzdeki yılın planlamasını şimdiden yapmaya başladıklarını kaydetti. Devre arasında teknik heyetin isteği doğrultusunda takviyeler yapacaklarını ve bir üst ligin kadrosunu kuracaklarını söyledi.

Stoper mevkiine Altay'dan Burak'ı alarak takviye yaptıklarını ifade eden Şahinyılmaz, " Devre arasında eksik mevkileri güçlendireceğiz, yeni transferler yapacağız. Alacağımız oyuncular bir üst ligin oyuncuları olacak aynı zamanda."

Taraftara da mesaj veren Mustafa Şahinyılmaz, " Onlara çok teşekkür ediyorum. 90 dakika susmadan takımımızı destekliyorlar ve itici güç oluyorlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113