• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

İMZALAR YAZICIYA

İMZALAR YAZICIYA
CHP Tuzla İlçe Örgütü tarafından 6-15 Haziran tarihleri arasında Tuzlaya yapılmak istenen Katı Atık Kabul ve İşletme Tesisi?ne karşı toplanan imzalar, geçtiğimiz 14 Temmuz Salı günü, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya makamında teslim edildi. Toplanan

7 BİN İMZA TOPLANDI

     CHP Tuzla İlçe Örgütü tarafından, Tuzlaya yapılmak istenen Katı Atık Kabul ve İşletme Tesisi’ne karşı 6-15 Haziran tarihleri arasında Tuzla Sahili’nde açılan stantta 7 bin vatandaştan toplanan imzaların bulunduğu dosya, ilçe başkanı Ali Ekber KIZILKAN, Grup Başkanvekili Hasan UZUNYAYLA, ilçe yöneticileri ve belediye meclisi üyeleri tarafından geçtiğimiz 14 Temmuz Salı günü, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya makamında teslim edildi.

     Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya imzaların bulunduğu dosyayı, teslim eden partililer ve meclis üyeleri, yapılan yanlıştan bir an evvel geri adım atılmasını istediler.
Tuzla Belediye Başkanlığı’na giderek, ellerindeki dosyaları belediye başkanı Şadi Yazıcı’ya, bizzat makamından teslim eden heyet tarafından yapılan açıklamada, “Katı atık kabul ve işleme tesisinin, Tuzlamıza bir faydası olmayacağı gibi, Marmara Denizi’nde dolaşan tüm gemilerin, slaç ve sintine atıklarının gelmesine de neden olacaktır.” denildi.

ARITMA TESİSİ TUZLA VE TUZLALILARA ZARAR VERECEK

      Yetkililer ayrıca, böyle bir tesisin Tuzla’da yeni bir çevre kirliliğine yol açıp, insan sağlığına zarar vereceği düşünceside olduklarını yineleyerek, “5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde yaptığımız basın açıklamasının ardından 6-15 Haziran tarihleri arasında 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde Tuzla sahilinde kurmuş olduğumuz imza standını, 7 bin Tuzlalı vatandaşımız ziyaret ederek imza vermiş ve böyle bir tesisinin Tuzla’ya zarar vereceğini ve tesisin Tuzla’da yapılmaması için vermiş oldukları imzaları, yetkililere tarafımızca verilmesi isteminde bulunmuşlardır. İmzaları siz yetkililere önemle sunarız.” ifadesinde bulundular

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113