• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

"İLAÇSIZ YAŞAM" 30. BASKISIYLA SATIŞA ÇIKTI

"İLAÇSIZ YAŞAM"  30. BASKISIYLA SATIŞA ÇIKTI
Hastalanmamak ve hasta olunduğunda şifa bulmanın yoluna rehberlik eden ‘İlaçsız Yaşam’, güncel bilgiler ile genişletilmiş yeni baskısı ile okuyucuları ile buluşmaya başladı.

Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş’ın geniş okuyucu kitlesi ile buluşan 7 kitabından ilki olan ‘İlaçsız Yaşam’, 10. yılında HayyKitap tarafından 30. baskı olarak yeniden yayımlandı. 10 yıldır “çaresi yok” diye öğretilen hastalıkları kontrol altına almanın hatta tam şifa ile iyileşmenin mümkün olduğunu okuyucularına aktaran ‘İlaçsız Yaşam’, güncellenmiş ve son referanslara göre genişletilmiş içeriği ile şifa bulmanın ve hasta olmamanın yollarını gösteriyor.

 

Dr. Ümit Aktaş, Fitoterapi’yi modern bilimin metotlarıyla ele alarak, herkesin tedavi edici bitkileri ve beslenmeyi öğrenmesi ve sağlığına sahip çıkması amacıyla yazdığı ‘İlaçsız Yaşam’ kitabında, hastalıklara karşı çarenin ilaçta değil doğru beslenmede olduğunu vurguluyor. Kitap, doğru beslenme ile ilaçsız yaşamın iyileştirici gücüyle dengeli ve etkin bir şekilde çalışan bir bağışıklık sistemi inşa edilmesine rehberlik ediyor. 

 

“Çaresiz değilsiniz!” 

Okuyucularına ‘Çaresiz değilsiniz’ diyen Dr. Ümit Aktaş “İlaçsız Yaşam kitabı ile hem kendiniz hem çocuklarını için dengeli ve etkin bir şekilde çalışan bir bağışıklık sisteminin önemini, bağışıklık sisteminizi nasıl desteklemeniz gerektiğini öğrenecek, doğanın ilaç besinlerini, bu şifalı besinlerin bilimsel olarak kanıtlanmış gücünü keşfedeceksiniz. Kanserden korunmak, kronik hastalıkları önlemek için nasıl beslenmeniz gerektiğini, “Çaresi yok” diye öğretilen hastalıkları kontrol altına almanın, hatta tam şifa ile iyileşmenin mümkün olduğunu fark edeceksiniz. Sağlığınızı destekleyen, sizi hastalıklardan koruyan bitkisel kürleri yaşamınızın bir parçası haline getireceksiniz” diyor. 

1695719268-i-lac-s-z-yas-am-kapak.jpg

Dr. Ümit Aktaş’ın sağlıklı bir yaşam için bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yönelik atılması gereken adımları aktardığı “İlaçsız Yaşam”, ‘Bağışıklık Sistemini Nasıl Güçlendiririz?’, ‘99 İlaç Besin’, ‘Sağlıklı Yaşamın Temelleri’, ‘Yaşlanmayı Geciktirme (Antiaging)’, ‘Her Eve Bir Doğal Eczane’, ‘Vitamin ve Minerallerin Önemi’, ‘Renklerle Gelen Sağlık’, ‘Obezite’ ve ‘Hangi Hastalıkta Ne Yapmalıyım?’ ana başlıklarında dokuz bölümden oluşuyor. Hastalıklara çare sunan şifa odaklı öneriler, herkesin kolaylıkla uygulayabileceği, hızlı ve sonuç odaklı kürler ve tavsiyeler de kitapta yer alıyor.

Hastalıklara çare olup şifa sunan başucu kitabı

Günümüzde hastalıklar her gün artarken, bağışıklığımızı güçlendirmek ve Fitoterapi biliminin yol göstericiliğinde doğru beslenmenin, bitkilerden ve takviyelerden yaralanmanın öneminin de giderek arttığı günümüzde okuyuculara rehberlik eden kitapta, “99 İlaç Besin” tek tek faydaları ile ele alınıyor. Bağışıklık sistemini destekleyen beslenme kılavuzu içeren kitapta ayrıca bu besinlerden, bitkilerden yararlanmanın yolları, sağlıklı zayıflamaya ait bilgiler, bağışıklık sistemi testi gibi özel bölümler de yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113