• BIST 10055.98
  • Altın 2415.92
  • Dolar 32.207
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 10 °C

İkbal Koleji'nde bahar şenliği

İkbal Koleji'nde bahar şenliği
Pendik'in ilk özel eğitim kurumu olan İkbal Koleji'nin geleneksel 5'inci bahar şenliği görkemli etkinliklere sahne oldu.

Her yıl Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştirilen bahar şenliği bu yıl eğitim kurumlarının yeni kampüsünde yapıldı. Etkinlikler kapsamında özellikle doğal beslenmeye vurgu yapılırken, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinin yeterince bilinmemesine de dikkat çekildi. Yöresel yemekler okul bahçesinde pişirildi. Karadeniz yöresine has kuymak ve döner en çok ilgi gören yiyecekler oldular.

Şenliğe İlim ve Fazilet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi, Genel Müdür Veli Şirin, Özel İkbal Pendik Lilesi Müdürü Kamil Koç, Özel İlkbal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Çınaloğlu, İlim ve Fazilet Vakfı Okullarının müdürleri, idareciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Şenlikte bir konuşma yapan Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi, İlim ve Fazilet Eğitim Kurumlarının Türkiye'nin ilk özel eğitim kurumlarından olduğunu hatırlattı. Yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olmanhın verdiği tecrübeyle faziletli bir nesil yetiştirme gayesinde olduklarına dikkat çeken Mahmut EKŞİ, " Vakfımız eğitimde kar amacı gütmemektedir. Ana Okulundan Liseye kadar okullarımız var. Hedefimiz kaliteli bir eğitimdir, faziletli bir nesil yetiştirmektir. Tüm faaliyetlerimiz bu hedef doğrultusunda yapılmaktadır."şeklinde konuştu.

İkbal Koleji Müdürü Mustafa Çınaloğlu'da yaptığı konuşmada, " Çocuklarımız yıl içerisinde öğrendiklerini bu gün sergileme imkanı buldular. Bahar Şenliği'yle birlikte yeni hizmet binamızı da hizmete sunduk. Önümüzdeki yıl bölgenin en nitelikli eğitim kampüsünde öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacağız. Yeni hizmet binamızı Pendik'e kazandıran vakıf yetkililerine çok teşekkür ediyorum."dedi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK


























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113