• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hüseyin Özmen Milletvekili Aday Adayı

Hüseyin Özmen Milletvekili Aday Adayı
Pendik Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özmen, İstanbul 1. Bölge'den milletvekili aday adayı oldu.

Pendik Belediye Meclisi'nin AK Parti'li Üyesi Hüseyin Özmen İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan isim oldu.

Duyuru Gazetesi'ni ziyaret eden Hüseyin Özmen, Ümit Kahyaoğlu ile görüştü. AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan, halen Pendik Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Hüseyin Özmen, bir çok önemli STK'da da yöneticilik yapıyor.

AK Parti'nin gülen yüzü olarak bilinen Hüseyin Özmen, bilgi birikimi, halkla ilişkiler noktasındaki başarısıyla dikkat çekiyor. Mütevazi bir kişiliğe sahip olan Milletvekili Aday Adayı, " Hayırlısıyla bir yola çıktık. Rabb'im utandırmasın. Bu kutlu davaya hizmet noktasında, sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlığı yapmak noktasında arzumuz vardır. Çevremizin isteği ve arzusuyla bir adım atmış bulunuyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun."

icin-20230313123315.jpg

HÜSEYİN ÖZMEN KİMDİR: 

PARTİSİ VE UNVANI : AK Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ : Adana / 1965

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ : Lisans / Mali Müşavir

ÖZGEÇMİŞİ :

1965 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 1987 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirliğe başladı. Doğu Mahallesi’nde Mali Müşavirlik-Bağımsız Denetçilik Ofisi bulunmaktadır. Yeni Mahalle Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı ve 2011-2018 yılları arası AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı Ekonomiden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir.

2015 yılında Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’ndan Bağımsız Denetçi Belgesini aldı. Büyük Birlik Partisi Pendik Kurucu Yönetim Kuruluğu Üyeliği, Milli Gençlik Vakfı Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, ESDER Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Pendik Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Mali Müşavirler v Muhasebeciler Derneği’nde (İSMMMD – Meslekte Birlik) uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği, Zümrüt Vakfı Denetim Kurulu – Pendik Belediyesi Meclis Üyeliği, Belediye Denetim ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanlığı, Tarifeler Komisyonu Başkanlığı, Belediye Encümen üyeliği,  Pendik Spor Yönetim Kurulu üyeliği, Pendik Belediyesi Spor Kulübü Derneği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Üyeliği görevlerinde bulundu. Pendik Yeni Mahalle’de ikamet etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

, Pendik Belediyesi yazılı izni alınmadan .

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113