• BIST 9008.87
  • Altın 4264.418
  • Dolar 39.0735
  • Euro 44.709
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

HEM ÇİÇEKÇİ, HEM ŞARKICI

HEM ÇİÇEKÇİ, HEM ŞARKICI
Bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Sev Yeter’isimli singlesiyle büyük çıkış yakalayan Yalçın Kaya, yaza damga vuracağa benziyor.

 

ÇİÇEKLERDEN İLHAM ALIYORUM

EFSANE ŞARKI ‘SEN SEV’E YENİDEN İLHAM VERİYOR

 

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren Yalçın Kaya, bir döneme damga vuran Müslüm Gürses ve Kamuran Akkor’un seslendirdiği Söz ve müziği Uğur Bayar’a ait olan ‘Sev Yeter’’e yeniden hayat verdi. Okyanus Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini alan şarkının aranjesini Selim Çaldıran’ın yaptığını ve şarkının kısa sürede büyük çıkış yakaladığını söyledi.

HEM ÇİÇEK SATIYOR, HEM DE MÜZİKLE UĞRAŞIYOR

Yaklaşık 35 yıldır müziğin yanı sıra çiçekçilik te yapan Yalçın Kaya, ‘Gençliğimden beri şarkıcılığa büyük bir tutkum vardı. Arabesk şarkılarını büyük bir keyif ile dinliyordum. Tek hedefim arabesk ruhunu geri getirmek. 80’li yıllarca arabeskin üstatlarından dinlediğim o muhteşem şarkılardan ilham aldım ve müzik dünyasının önemli isimlerinden şan dersleri alarak 2000 yılında söz ve müziği bana ait olan ‘Ağla Gözlerim’isimli ilk albümümle müzik dünyasına merhaba dedim. Birçok kanala konuk olmuştum. Radyolar sıkça şarkılarımı çalıyordu. Müzik hayatta tek vazgeçemeyeceğim şey. Kartal Soğanlık’ta çiçekçi mağazam var. Çiçekçilik ile müzisyenliği bir arada yürütüyorum. Çiçeklerden ilham alarak besteler yapıyorum.

1 KLİP 2 KİTAP BİRDEN GELİYOR

Arabesk müziğinin sevilen ismi Yalçın Kaya, ‘Sev Yeter’ isimli şarkısının klibi için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçeceğini dile getirerek ‘Klibim de şarkı gibi ses getirecek. Bu kliple insanlara nostalji keyfi yaşatmaya çalışacağım. Aynı zamanda bir şiir ve hikaye kitabım da çıkacak’dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113