• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

?HAYDİ, ESNAF SEN DE ÇANAKKALE?YE BİR BAŞARILI ÖĞRENCİ GÖNDER?

?HAYDİ, ESNAF SEN DE ÇANAKKALE?YE BİR BAŞARILI ÖĞRENCİ GÖNDER?
Pendik 700.Yıl İlköğretim Okulu daha önceki yıllarda da yapmış olduğu bir çalışmayı bu senede tekrar ederek başarılı öğrencilerini Esnaf ve duyarlı yardımseverlerin desteği ile ödüllendirdi. Pendik 700.Yıl İlköğretim Okulu Gezi Kulübünün 10 Nisan 2



     9.ncu kez okul öğrencileriyle ÇANAKKALE’yi ziyaret eden İstiklal Gazisi Torunu olan Okul Müdürü İhsan KOÇ” Gezimizde hüzünlendiğiz ve gururlandığımız anlar oldu. Esnaf kardeşlerimiz çok anlamlı bir geziye katkı sağlamışlardır. Bu geziye katkı sunan esnaflarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Dün ÇANAKKALE DESTANINI yazan, Anadolu’ya kilit olan, umutsuzluk kelimesini lügatlerden silen yiğit Türk evlatları fedakârlıklarını canlarıyla kanlarıyla ortaya koyarak şehitler olmuşlardır. Artık Türk çocukları birlik ve beraberlik içinde, el ele verip yurdumuz ve insanlık için, ilim yolunda alın terlerini akıtacaktır. Huzur içinde ve halen nöbette olan şehitlerimize layık birer nesil olma yolunda ilerlemek için var gücümüzle çalışmak durumunda olduğumuzu Çanakkale Şehitliğinin ziyaretiyle öğrencilerimiz daha iyi anlamış oldular. Çanakkale; hafızalarımızdan ve tarihimizden silindiği anda Türk vatanına düşman olanların işi kolaylaşacaktır. Öğrencilerimizin uyanık olmak zorunda olduğu bu geziyle daha net bir şekilde anlaşılmıştır.”dedi.

     Milli ve manevi değerleri yaşatmak için eğitimci ve toplumun çok önemli yükümlülükleri var. Bizde bu güzel ve anlamlı etkinliği çevresiyle bütünleşmiş olan 700.Yıl İlköğretim Okulu idareci ve tüm öğretmenleri ve duyarlı esnaflarımızı olarak kutluyoruz.

     Başarılı  ve ekonomik anlamda sıkıntıları  olan öğrenciler ile okuluyla uyumlu, saygılı, çevresini koruyan bir anlayışa sahip öğrencilerimizden oluşan öğrencilerimizin bu anlamlı ödülü şehitlerinin emaneti yurdumuza bilinçli bir yurttaş olarak karşılığını verecektir. Tüm öğrencilerin geziyle ilgili hissettikleri duygular geziye katılanlarla paylaşıldı. En güzel anın ise öğrencilerin hep birlikte büyük bir coşkuyla Conkbayırında 261 rakımlı tepede İstiklal Marşımızın söylenmesi olduğu ifade edildi. Gezi her yönüyle amacına ulaşması 700.Yıl ailesini sevindirdi.

     Geziyi Organize eden Gezi kulübü Rehber öğretmenleri Kürşat USLU ile Kenan ÇOBAN’a bu gibi gezilerin tekrar yapılması  talebinin gelmesi ise milli hassasiyetlere bağlılığın bir göstergesi olduğunu göstermektedir. Bu örnek çalışmayı duyan birçok kişinin bu gezinin organizasyon şeklini çok beğendiklerini, anlamlı buldukları ve  takdir ettiklerini ifade etmişlerdir.

     Bu geziye okul öğretmenlerinden bazıları da Çanakkale’ye bir öğrenci göndererek katkı sağlaması çok anlamlıydı. Okul müdürlüğü bu geziye katkı sağlayan öğretmen ve esnaflara teşekkür belgesi vererek bu güzel çalışmayı kalıcı hale getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113