• BIST 10958.11
  • Altın 2502.776
  • Dolar 32.2055
  • Euro 35.0096
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Halk Eğitim Kursiyerlerinin eserleri göz kamaştırdı!

Halk Eğitim Kursiyerlerinin eserleri göz kamaştırdı!
Pendik Halk Eğitimi Merkezi'- kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan "Renklerin Dokunuşuyla Örülen İzler ve Sanatın Armonisi" resim sergisi törenle ziyarete açıldı.

Pendik Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı ‘Renklerin Dokunuşuyla Örülen İzler ve Sanatın Armonisi’ adlı resim sergisi, Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde, 29 Nisan günü gerçekleştirilen açılışla Pendikli sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

115751-img-5430.jpg

Açılışa Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve eşi Şenel Yıldız, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Kuru, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç, Pendik Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mustafa Çalıkçı, Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, AHİSİAD Genel Başkanı İbrahim Çam, Pendik Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Mehdi Kaya ve çok sayıda kursiyer katıldı.

120037-img-5434.jpg

Sergi açılışında  konuşan Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç; " Yepyeni sergilerle halkımızın karşısında olacağız. Her ay farklı bir sergi de kıymetli Pendikli hemşehrilerimizle buluşacağız. İlgileri için çok teşekkür ediyorum. Başta Sayın kaymakamımız olmak üzere açılışımıza teveccüh gösteren tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

115822-img-5438.jpg

Pendik Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören her bir kursiyerin  eserlerini sıfırdan başlayarak tamamladığını söyleyen müdür Turan Genç, sergide yer alan tüm çalışmalarda kursiyerlerin emekleri olduğunun altını çizerek, bu güzel eserleri ortaya çıkaran kursiyerlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

120112-img-5457.jpg

KAYMAKAM YILDIZ'DAN HALK EĞİTİME TEBRİK

Daha sonra söz alan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız da yaptığı kısa selamlama konuşmasında takdir toplayan başarılı çalışmalarından dolayı Pendik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Genç ve ekibini tebrik etti. Halk eğitim merkezleri tarafından gerçekleştirilen bu tür sanat kurslarının önemine de değinen kaymakam Mehmet Yıldız, emeği geçenlere teşekkür ederek ve sergide eserleri bulunan kursiyerleri tebrik ederek konuşmasını tamamladı.

Pendik Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alan 30 kursiyerin eserlerinin yer aldığı ‘Sanatın Armonisi Resim Sergisi’, Atatürk Kültür Merkezi'nde 5 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113