• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

Halil Konakcı'yı yedirmeyiz"

Halil Konakcı'yı yedirmeyiz"
Ünlü Vaiz Halil Konakcı şahsına hain nitelemesinde bulunan Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Şahsına hain nitelemesinde bulunan iki siyasi parti genel başkanına sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Konakcı için çok sayıda paylaşım yapıldı.

Sosyal medya kullanıcıları Hlil Konakcı Hoca'ya sahip çıkarak, "Halil Konakcı yanız değildir." paylaşımında bulundular.

Halil Konakcı Muharrem İnce'ye cevap olarak, "Son kullanma tarihi geçmiş Muharrem; şahsıma o ettiğin lafı aynen sana iade ediyorum çünkü sana daha çok yakışıyor. Bak Muharrem, senin milli şefin dönemin başbakanı İsmet İnönü’nün yazdığı ve bilgi yayınevinin bastığı hatıratında ne diyor ; “Şeyh Said’in İngilizler ile bağlantısını çok aradık ama bulamadık” diye yazmış İsmet İnönü. Dönemin mahkeme zabıtlarını, kayıtlarını ve vesikalarını okuyabilecek kabiliyetin yok bari şefinin hatırasını okusaydın. Neyse ayılınca okursun." ifadesini kullandı.

Halil Konakcı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a cevap olarakta, "Bak milleti bölen ümit, milleti kendi cehaletine esir etmeye çalışan Japon ümit; seni kim prof yaptı bilmem ama hadi dönemin vesikalarını okuyacak kabiliyetin yok bari İsmet İnönü’nün yazdığı hatırasını okuyacak kadar kabiliyetin olsaydı da böyle zırvalamasaydın. Çünkü Bilgi yayınevinin bastığı dönemin başbakanı İsmet İnönü hatırlarında “Şeyh Said’in İngilizler ile bağlantısını çok aradık ama bulamadık. Şeyh Said İngilizlerden bağımsız bir harekettir” diye yazıyor. Senin de kim olduğunu, nereli olduğunu, kime hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. Ayrıca ümit ! “zafer” Arapça bir kelimedir, Türkçesi “utku” dur…. :) " paylaşımında bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113