• BIST 11119.06
  • Altın 5754.376
  • Dolar 42.436
  • Euro 49.329
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C

GÜZELLİĞİN FAYDASINI GÖRMEDİM

GÜZELLİĞİN FAYDASINI GÖRMEDİM
Türk Sinema ve tiyatrosunun usta ismi Nevra Serezli, 360TV ekranlarının life-style programı Banu Noyan'la En Moda'dan Banu Noyan'ın konuğu oldu.
Serezli, Banu Noyan'ın "Çok güzelsiniz" yorumu karşısında: "Hep güzelsin dedin ama, ben hiç güzelliğin faydasını görmedim. Ne avantajı oldu? Tiyatroda güzel genç kız rolü varsa, Haldun Dormen otomatikman o rolü bana veriyordu. Şimdi o yaşta, o güzellikte olsaydım bütün dizilerin başrol oyuncusu olacaktım. Belki başka yerlerde olacaktım" yorumunu yaptı.
SANATÇI TOPLUMA ÖRNEK OLMALIDIR!
Nevra Serezli, üzerine basa basa "Sanatçı topluma örnek olmalıdırın altını çizerim. Bunun tersini söyleyip, öyle saçmalık olur mu diyenleri de kabul etmiyorum. Madem ki bir şeyin öncülüğünü yapıyorsunuz, sanatçı bir adım önde diyorsunuz, o zaman örnek olmak zorundasınız" dedi. 
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113