• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI YENİ DÖNEME HIZLI GİRİŞ YAPTI

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI YENİ DÖNEME HIZLI GİRİŞ YAPTI
Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), Gözde Diker’in başkanlık ettiği yeni yönetim kurulu ve iddialı projeleriyle yeni çalışma dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Girişimcilik başta olmak üzere kadının her platformda söz sahibi olması ve güçlenmesi için çalışan Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), Gözde Diker’in başkanlık ettiği yeni yönetim kurulu ve iddialı projeleriyle yeni çalışma dönemine hızlı bir giriş yaptı.

anitkabir-ziyareti.JPG

Anıtkabir ziyaretinin ardından üyelerle bir araya gelerek proje toplantılarına ve resmi ziyaretlere başlayan ANGİKAD Yönetim Kurulu, yeni dönemin yol haritasını çıkartarak faaliyetlerine başladı.

 

Kadınların iş dünyasında karşılaştığı zorlukları aşmak, girişimci adaylarını eğitim ve mentorluk programlarıyla desteklemek, networking imkanları yaratmak gibi pek çok konuda çalışmalar yürüten ANGİKAD, 2023-2025 çalışma döneminde kadınlara daha da fazla fayda sağlamayı hedefliyor.

gozde-diker.jpeg

Bu doğrultuda iş dünyasında kadınların varlığını ve etkisini daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren 7. Dönem Yönetim Kurulu, yeni çalışma döneminde ilk kadın ziyaretini Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar’a gerçekleştirdi. Görüşmede “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Öneri” projesi kapsamında bilişim teknolojileri, inovasyon, Ar-Ge alanında çalışan kadınlarla iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

ostim-teknopark-ziyareti.jpeg

ANGİKAD olarak girişimcilik konusunda pek çok ortak projeye imza attıkları Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a da resmi ziyarette bulunan heyet, yeni dönemde hayata geçirilecek projeler ve gerçekleştirilecek iş birlikleri ile ilgili olarak görüştü.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113