• BIST 10173.42
  • Altın 2446.981
  • Dolar 32.2679
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 1 °C

Geleceğin Necip Fazıl Kısakürekleri şimdiden kitap yazdı

Geleceğin Necip Fazıl Kısakürekleri şimdiden kitap yazdı
Tuzla Deniz Harp Okulu Yerleşkesinde Eğitim Öğretime devam eden Barbaros İlkokulu oldukça önemli ve bir o kadar da ilginç bir projeyle velilerinin karşısına çıktı.

Barbaros’un Çocuk Yazarları

Öğrencilerin yazma becerilerini geliştirme ve özgüvenlerini artırmak amacıyla İstanbul Valiliği tarafından planlanan “İstanbul’un Çocuk Yazarları” adlı proje Barbaros İlkokulu Öğrencileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Öğretmenlerinin ve ailelerinin desteğiyle 48 küçük yazar kitaplarını bastırdı.

barbaros-0047.jpg

Hikaye, masal, anı, şiir içerikli yazılarla bilgi birikimlerini ve yeteneklerini ortaya koydular. Kendileri küçük, hayalleri büyük Barbaros İlkokulu Öğrenci Yazarları için, okullarınca hazırlanan imza gününde minik yazarlar, ailelerine arkadaşlarına, öğretmenlerine kitaplarını tanıttılar, imzaladılar. Yaşadıkları heyecan ve gurur gözlerinden okunuyordu.

İmza törenine Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Mesut Özel, eşi Gamze Özel, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdür ve yöneticileri, veliler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açış konuşmasını okul müdürü Meral Mayir yaptı. Mayir, "Böylesi bir projede yer alan okulun tüm öğretmen, öğrenci ve velilerini kutluyorum. Valiliğin başlattığı çocuk yazar projesiyle ciddi bir şekilde ilgilendik ve sonunda emeğimizin karşılığını aldık.  Bugün burada çok yetenekli 48 çocuğumuzun kitapları basılmış durumda. Kimbilir belki de bir gün çocuklarımız ünlü bir yazar olacak ve kitaplarını imzalamak için kuyruklar oluşacak. Ben bugün burada bu yetenekleri görür gibiyim.^" dedi.

Program Deniz Harp Okulu Bando Şefi Serkan Karakuş’un 4. Sınıf öğrencilerine koro halinde söylettiği; "İstanbul, Öğretmenim" ve "Benim Memleketim" Şarkılarıyla başladı. Üçüncü sınıfların balon gösterileriyle devam eden programda Yazar Çocuklara ödülleri takdim edildi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113