• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Geleceğin bilim insanlarına altın yağmuru!

Geleceğin bilim insanlarına altın yağmuru!
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, uluslararası, ulusal, il ve ilçe düzeyinde yapılan kültür, sanat, spor, bilgi ve beceri yarışmalarında derece alan Tuzlalı öğrencileri, piyasa değeri 29 bin TL’yi bulan 99 altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Tuzla’ya altın yağdı

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru 3” programı 25 Mayıs çarşamba günü Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezinde gerçekleşti

Programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AliReisoğlu, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Kaya, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi,  okul müdür ve idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda veli de katıldı.

Program geçtiğimiz yıl dereceye giren öğrencilerin ödül töreni sinevizyon görüntüleriyle başladı. Altın yağmuru ödül töreninde konuşan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru isimli programı gerçekleştirdiğimiz için Allah'a Hamd ediyorum ve çok mutluyum. Öğrencilerimiz adına çok mutluyum, amacımız sokakta gelişigüzel yetişen değil, bilinçli ve geleceğe ışık tutan bir nesil yetiştirmek. Bunu eğitim kenti Tuzla'da başaracak güç ve kudret bizlerde mevcut zaten bugün burada uluslararası başarılar kazanan öğrencilerimiz kanıtladı bu öğrencileri yetiştiren öğretmen, veli ve eğitimcilerimizi kutluyorum. Eğitime en büyük desteği sağlayan başta Tuzla Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır olmak kaydıyla bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya huzurlarınızda çok teşekkür ederim.” ifadesinde bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, Mmilletimizin bize vermiş olduğu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için çalışmaktayız. Eğitim bunların en başında gelir, biz öğretmenlerimize destek oluyoruz, çünkü onlar ne kadar rahat çalışma ortamı bulurlarsa çocuklarımıza daha iyi eğitim vereceklerine inanıyoruz. Biz öğrencilerimize destek oluyoruz, onları geleceğe hazırlamakta bizlerin görevlerinden biridir. Neden ileride Tuzla'dan dünyaca ünlü bir ilim ya da bilim insanı çıkmasın ki! Bugünden bunun yatırımını yapmaktayız inşallah olur." dedi.

Daha sonra Tuzla’daki okullardan spor, kültür, bilgi ve çeşitli branşlardan uluslararası ve il bazında dereceye giren öğrencilere sahneye çağrılarak Altınları takdim edildi.

sadi-0048.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113