• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Gayrimenkulde, Anadolu Yakası?nın cazibe merkezi Pendik

Gayrimenkulde, Anadolu Yakası?nın cazibe merkezi Pendik
Pendik 1. Bölge Tapu Sicil Müdürü Muzaffer Bıyıklıoğlu ve 2. Bölge Tapu Sicil Vekil Müdürü Recep Taylan?ın ortak kanaatlerine göre, gayrimenkulde Anadolu Yakası?nın cazibe merkezi Pendik.


EN UCUZ DAİRE PENDİK’TE
n Kadıköy, Bostancı, Maltepe gibi ilçelerde en düşük daire veya gayrimenkul fiyatlarının 500 ila 700 bin lira arasında değiştiğini, Pendik’te ise, 50 bin lira ile 150 bin lira arasında bir bedelle gayrimenkul sahip olunabileceğini kaydeden tapu sicil müdürleri Bıyıklıoğlu ve Taylan’ın ortak kanaati, Pendik’teki gayrimenkul fiyatlarının, diğer ilçelere oranla daha ekonomik olması, ilçemizin gayrimekulde cazibe merkezi konumuna gelmesinin en önemli faktörü.

AVM’LER, OTELLER VE ULAŞIMKOLAYLIĞI, CAZİBEYİ ARTIRIYOR
 Yine müdürlerin ortak kanaatine göre, Pendik’in cazibe mekrezi olmasındaki en önemli faktörlerden bir de, ilçemizde bir biri ardına açılan alış veriş merkezleri, oteller ve tüm bölgeye yayılmış durumdaki ulaşım kolaylığı.
2009’DA 50 BİN TAPU
n 2009 yılı içinde kurumca yapılan işlemlerle ilgili yönelttiğimiz bir soru üzerine, tüm sicil işlemleri dahil olmak üzere 1. bölge sicil müdürü Muzaffer Bıyıklıoğlu yaklaşık 24 bin, 2. bölge sicil müdürü Recep Taylan ise, yaklaşık 26 bin sicil işlemi gerçekleştirdiklerinin bilgisini verdiler.

TANIMADIĞINIZ KİŞİLERE VE KULAKDAN DOLMA BİLGİLEREİTİBAR ETMEYİN
Sicil müdürlüğünce yapılan işlemlerin, son derece önemli ve dikkat gerektiren işlemler olduğunu, bu nedenle de vatandaşların bir süre bekletilmesinin gayet doğal olduğunu ifade eden müdürler, vatandaşların her hangi bir maduriyet yaşamaması için önemli bir nasihatte de bulunarak, “İşlemler sürecinde vatandaşlarımız, sabırlı olsunlar ve bilsinler ki; en sağlıklı bilgi de, en sağlam işlem de bizde. Hiç bir vatandaşımız, hiç bir şekilde, kulakdan dolma bilgilere itibar etmesin. Vatandaşlarımız, özellikle de dolandırılma ihtimallerine karşı, uyanık olsunlar ve tanımadıkları insanlara güvenmesinler.” şeklinde konuştular.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113