• BIST 11335.05
  • Altın 5950.187
  • Dolar 42.7268
  • Euro 50.2018
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 8 °C

Fındık bahçesinde buldu! Yüzbinlerce dolar edebilir

Fındık bahçesinde buldu! Yüzbinlerce dolar edebilir
Düzce’nin Gümüşova İlçesi Yongalık Köyünde fındık bahçesinde ot biçen Yalçın Çavuş, toprağa gömülü bir şekilde bir taş buldu. Bulduğu taşı eve getirip internette araştırma yapan vatandaş, taşın gök taşı olabileceğini iddia etti.

 

3 gün önce Düzce’nin Gümüşova İlçesine bağlı Yongalık Köyü’nde ikamet eden Yalçın Çavuş kendisine ait fındıklık tarlasında ot biçtiği esnada gözüne parlak bir taş ilişti.

Taşın yanına giden Çavuş, taşı eline almak istedi fakat sıcak olduğu için alamadı. Taşın başında biraz bekledikten sonra eline almak istedi sıcaklığı geçmediğini görünce su döküp bezlerle evine getirdi. İnternet üzerinde taş üzerinde araştırma yapmaya başlayınca gök taşı olabileceğini düşündü.
Üzerinde kendi çapında testler uygulamaya başlayan Çavuş, testler sonrasında taşın gökten düşen gök taşı olabileceğini düşündü.

Sokağa çıkma yasağı ve corona virüs tedbirleri nedeni ile taşı şehir dışına getirip inceletemediğini belirten Yalçın Çavuş, gök taşı olduğunu iddia ettiği taşın araştırılmasını bekliyor.
“BULDUĞUMDA SICAKTA, SOĞUMASINI BEKLEDİM”

Fındıklıkta ot biçtiği esnada taşı bulduğunu ve araştırmaları sonucunda gök taşı olabileceğini belirten Yalçın Çavuş, “ Fındıklıkta ot biçiyordum.

Bir taşın parıldadığını gördüm. Almak istedim biraz sıcaktı, soğumasını bekledim. Biraz su döktüm ve daha sonra aldım eve getirdim. Evde biraz inceledim. Çamurluydu, yıkadım. Yıkadıktan sonra ışıldadığını gördüm.
İnterneti açtım. Biraz araştırma yaptım. Mermer üzerinde yazı yazılabileceğini söylüyordu bende mermere yazıyı yazdım.

Taşın üzerine tükenmez kalem ile yazı yazmayı deneyin yazıyordu bende tükenmez kalem ile yazmayı denedim yazmadı. Ateşe attım ateşte de yanmadı. Bunlar olunca merakım fazlalaştı. Bunun Gök taşı olabileceğini düşünüyorum” dedi.
“BU TAŞI YETKİLİLERİN ARAŞTIRMASINI İSTİYORUM”

3 gün önce bulduğunu belirten Çavuş, gök taşı olabileceğini parıldamasından ve internette araştırıp uyguladığı testlerden ötürü olabileceğini düşündüğünü belirtti.
Çavuş sözlerini şöyle sonlandırdı: “Taşın parıldaması ve ışık saçmasından gök taşı olabileceğini düşünüyorum.

Kaynak:haber7

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Gençler icat çıkartıyor yarışmasının imzaları atıldı09 Aralık 2025 Salı 11:39
  • Pendik'e bir "havalı" cadde daha!08 Aralık 2025 Pazartesi 16:12
  • USSAM’DAN TARİHİ KONFERANS08 Aralık 2025 Pazartesi 16:04
  • İlber Ortaylı: " Arkasında Alman istihbaratı var."08 Aralık 2025 Pazartesi 10:18
  • Pendik'te Engelliler Günü'ne Özel Maç: Ahmet Cin de Sahada!04 Aralık 2025 Perşembe 14:14
  • Yenişehir Ampute Futbol Sahası Yenilendi03 Aralık 2025 Çarşamba 14:10
  • 22 Okula Basketbol ve Voleybol Sahası03 Aralık 2025 Çarşamba 14:03
  • PENDİK'E YENİ KÜTÜPHANE03 Aralık 2025 Çarşamba 12:54
  • Tarihin En Güçlü Rolls-Royce’u Türkiye'de!03 Aralık 2025 Çarşamba 12:00
  • Şanlıurfa’da Elektrik Direkleri Hırsızların Hedefi Oldu03 Aralık 2025 Çarşamba 11:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113