• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

FETÖ'nün adını ben koydum 40 yıldır mücadele ediyoruz

FETÖ'nün adını ben koydum 40 yıldır mücadele ediyoruz
Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek Kapalı Çarşı ve Perpa esnafını ziyaret etti.

Vatan Partisi milletvekili adaylarıyla birlikte Fatih'teki Kapalıçarşı'yı dolaşan Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini ve sorunlarını dinledi. Vatan Partisi iktidarında çarşıların şenleneceğini söyleyen Perinçek, borçlanma ekonomisinin iflas ettiğini vurguladı. Perinçek, "Üretim ekonomisini kurmak, çarşılara bereket getirmek için milletimizden yetki istiyoruz" dedi. Ziyaret sırasında çarşı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar Doğu Perinçek'e ve Vatan Partisi milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdi, Perinçek'le fotoğraflar çektirdi.

Perinçek'in bir sonraki adresi İstanbul'daki Perpa Ticaret Merkezi'ydi. Burada merkez yönetimiyle bir araya gelen Perinçek, esnafı ziyaret etti. Partisinin çözüm önerilerini anlatan Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye de çağrıda bulundu.

TÜRKİYE'Yİ SİZLERLE YÖNETECEĞİZ

Perpa Ticaret Merkezi toplantı salonunda Perpa üyelerine konuşan Doğu Perinçek, şunları söyledi:

"Ülkemiz zor bir dönemde. Ama Türk Milleti zorluklardan korkmamış üzerine gitmiş ve yenmiştir. Türkiye ekonomisi bu zorluklardan daha üretici şekilde, çarşıları şenlenerek çıkacak. Türkiye'nin güçlü bir nüfusu var, çarşıları var, insan kaynağı var. Türkiye'yi sizlerin üreticilerin katkılarıyla yöneteceğiz. Ekonominin dar boğazının nedeni ortada. Üreticiyi korumadık. Üretimizi çarşılarımızı koruyacağız. Yerli üreticiyi destekleyeceğiz. Tarımımızı sanayimizi kaynaklarımızı faize değil üretime yönlendireceğiz. Bugüne kadar ülke olarak sıcak paracıları faizcileri koruduk. Üreticiyi tekrar merkeze koyacağız. Kemal Derviş ekonomisini sürdürme seçeneği yok. Amerika'ya güven verelim itibar kazanalım, yüksek faizle sıcak paralar aksın, borcu borçla çevirelim dönemi bitti. Üreticinin çarşılarımızın çiftçimizin esnafımızın dönemi geliyor. Türkiye'yi sizlerle yöneteceğiz. Sıcak para komisyoncuları büyük bankalar tefeciler faizciler yönetmeyecek. Dilencilerin yönettiği Türkiye'ye son vereceğiz, üreticilerin yönettiği Türkiye'yi kuracağız.

'PKK'YI HİÇ KİMSE HÜKÜMETE SOKAMAZ'

Perinçek toplantı sırasında gelen soruları da yanıtladı. "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura Tayyip Erdoğan ve Muharrem İnce kalırsa kimi desteklersiniz?" Sorusuna "2.tura biz kalacağız" şeklinde cevap veren Perinçek, Muharrem İnce'ye de çağrıda bulundu.

Amerika'ya karşı TSK'ya muhalefet yapan çizgiye girmemizi kimse bizden beklemesin." diyen Perinçek şunları söyledi:

"Amerika'nın, FETÖ'nün PKK'nın iktidar projelerinde kesinlikle olmayacağız. Muharrem İnce'nin Selahattn Demirtaş'ın yani PKK'nın adamını Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapan bir projenin içinde olmamızı kimse bizden beklemesin. Muharrem İnce'ye de şunu öneriyorum; Derhal bu yanlışı bıraksın, kamuoyu önünde çıksın 'Biz Selahattin Demirtaş'ı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapmayacağız. PKK'yı hükümete sokmayacağız. Amerika'nın karşısında dimdik duracağız. FETÖ'yle beraber Türkiye'yi yönetmek gibi bir sevdadan artık vazgeçeceğiz.' desin. Bunu CHP'den bekliyoruz. Çünkü çok tehlikeli bir yola girmişlerdir. Buradan hiçbir sonuca ulaşmaları mümkün değildir. Türkiye'de hiç kimse PKK'yı hükümete sokamaz. Selahattin Demirtaş gibi PKK elemanlarını hiç kimse hükümetin başına oturtamaz. Türk Milleti böyle bir projeye izin vermez. Biz Amerika'yla FETÖ'yle, PKK'yla yanyana gelmeyeceğiz. Yan yana gelen projelerin de çarşılara, üretime, millete, eğitime, Atatürk'e, aydınlanmaya, laikliğe hiçbir katkısı olmaz. Biz 2.tura kalacağız, Türkiye'yi biz yöneteceğiz. Birilerinin kuyruğuna takılma gibi bir projemiz yoktur. Türkiye'yi bu hale getiren iktidarla, ne de bu iktidara karşı oluyorum diyerek PKK'yla FETÖ'yle birleşenlerle yanyana gelmeyeceğimizi de ilan ediyoruz. Selahattin Demirtaş gibi PKK elemanlarını Cumhurbaşkanı adayı yapmak gibi bir sevdadan derhal vazgeçsin. 6 milyon seçmeni PKK'yı ezerek kazanacağız. TSK Afrin'e girdiğinde PKK bitmişti. Birkaç ay önce PKK teslim olmayı tartışıyordu. Seçim sürecinde bir takım partiler PKK'yı bağrına bastılar. Demirtaş'ı hükümete sokma projesi uygulanıyor. 6 milyon vatandaş böyle yönlendiriliyor. PKK'yı meclise alarak, hükümete alarak 6 milyon vatandaşı kazanamaz, 16 milyon vatandaşı kaybederiz. Buradan bütün vatandaşlarıma çağrıda bulunuyorum. PKK'nın kuyruğundaki partilerle hiçbir sorun çözülmez, sorunlar büyütülür. Çarşılarda bombalar patlar.

FETÖ'nün adını ben koydum 40 yıldır mücadele ediyoruz. Herkes bunlar cemaatir derken, Yargıtay silahları yoktur derken biz 'silahları vardır. Türk ordusunun polisinin depolarındadır' dedik. 15 Temmuz gecesi o silahların çıktığını gördük. Onların hapishanelerinde yattık. Türkiye'yi bölmek için Vatan Partisi ve TSK'nın hedef alınması gerekiyordu. Siyasi ayağının üzerine kesinlikle gidilmelidir. Erdoğan' kendi partisi içindeki FETÖ'cü unsurlardan çekmelidir. FETÖ'yle mücadele yalnız polisle yargıyla çözülmez. Bu cumhuriyet kültürüyle çözülür. İdeolojik kültürel boyuta taşımak lazım. Türkiye şeyhler dervişler tarikatlar ülkesi olamaz. Cumhuriyet kültürüyle eğittiğimiz zaman FETÖ'nün ideolojik temelleri kalmaz. İktidar, polisle savcıyla FETÖ'ye karşı mücadele ediyor. Uyuştukları ideolojik noktalar var."

perincecek.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113