• BIST 10208.76
  • Altın 5724.113
  • Dolar 41.7899
  • Euro 48.7251
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Fenerbahçe, Ersun Yanal için nabız yokluyor!

Fenerbahçe, Ersun Yanal için nabız yokluyor!
Dinamo Zagreb karşısında alınan ağır yenilgi sonrası Cocu ve Comolli'nin geleceği tartışma konusu olurken sarı-lacivertli yönetimin Ersun Yanal için nabzı yokladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Dinamo Zagreb karşısında alınan 4-1'lik ağır yenilgiyle birlikte Phillip Cocu'nun geleceği tehlike altına girdi. Kötü performans sonrası Hollandalı teknik adam sorumluluğu üstüne alırken, Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bölümünde Cocu'ya olan güven sarsıldı ve bir kez daha Ersun Yanal ismi öne çıktı.

ERSUN YANAL İÇİN NABIZ YOKLANMAYA BAŞLANDI
Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; Sarı-Lacivertli yönetim, 2013-2014 sezonunda takımı şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal için nabız yoklamaya başladı. Ancak bu durum tecrübeli teknik adamın yapılacak resmi teklifi kabul edeceği anlamına gelmiyor. Teknik ve idari olarak kendi ekibini getirmek isteyen Yanal'ın, ayrıca 'Direkt olarak başkanla çalışırım, Comolli'ye bağlı olmam' düşüncesinin olduğu öğrenildi.

A

Lİ KOÇ 'HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALIRIZ' DEMİŞTİ
Başkan Ali Koç, Comolli ve Cocu için FB TV'de yayınlanan 'Camiaya sesleniş' programında şu ifadeleri kullanmıştı:Damien Comolli ile 8-9 ay çalıştım. Seçim sürecinde de çalıştım. Kimyamız tuttu. Uluslararası networkünden etkilendim. Geçmiş CV'sinden etkilendim. Nisan ayına kadar aklımda yoktu. Nisan'da teklif ettim. İki ayrı kulüpten teklif almayı bekliyordu. Birinden aldı, birinden istediği şartlar gelmedi. 3. tercih olarak biz vardık ve kabul etti.

''MECBUR KALMADIKÇA RADİKAL BİR KARAR ALMAYIZ''
Comolli'nin seçim sürecinde parasını kim verdi diye haberler çıkıyor saçma sapan. Kim ödeyecek, tabii ki ben ödedim. Damien ile bu yolculuğa çıktık. Arkasından yabancı teknik direktör seçiminde Cocu'yu seçtik. Cocu'yu neden seçtim? Benim arzum kariyerinde bir başarısı olan ama çok daha yüksekleri hedefleyen, geçmişte futbol kariyeri olan ve başarı sağlamış, gençliğe önem veren ve deli gibi büyük bütçelerle oynamayan birisini arıyordum. Phillip Cocu bunların hepsini sağlıyordu. İnşallah başkanlığım süresince tek teknik direktör kendisi olur. Ama futbol bu, belli olmaz. Arzuladığımız başarı gelmediği halde de gereken her türlü önemi alabiliriz. Ancak mecbur kalmadıkça hiçbir radikal karar almayız.

Kaynak:internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Ankara'da gol sesi çıkmadı: 0-029 Eylül 2025 Pazartesi 17:39
  • Pendik coştu bir kere: 4-125 Eylül 2025 Perşembe 22:01
  • Sadettin Saran görevlerine son veriyor!25 Eylül 2025 Perşembe 11:29
  • Zagreb Teknik Direktöründen Sarı Lacivertlilerle ilgili şok sözler!25 Eylül 2025 Perşembe 11:08
  • Milli Yüzücü Umut Ünlü’den Büyük Zafer24 Eylül 2025 Çarşamba 13:53
  • Nefes kesen yarışma deneyimi23 Eylül 2025 Salı 10:14
  • Pendik Belediyesi 3*3 Kum Voleybolu Turnuvası Düzenledi22 Eylül 2025 Pazartesi 12:12
  • Pendikspor Sarıyer'den 3 puanla dönüyor: 0-222 Eylül 2025 Pazartesi 11:01
  • Pendikspor Kupada 3.turda18 Eylül 2025 Perşembe 17:22
  • Pendikli Berrak Ecrin Türkiye Üçüncüsü17 Eylül 2025 Çarşamba 15:35
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113