• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

EY Türkiye 2021 Vergi Maratonu Yarışması Başladı

EY Türkiye 2021 Vergi Maratonu Yarışması Başladı
Bu yıl altıncısını düzenlediği yarışmayla geleceğin yeteneklerini keşfetmeyi amaçlayan EY Türkiye, vergi alanında kariyer yapmayı hedefleyen gençlerin başvurularını 31 Temmuz 2021 tarihine kadar kabul edecek.

Finale kalan tüm adaylar EY Türkiye’de staj imkânı için değerlendirilecek ve yarışmanın birincisi para ödülünün yanı sıra 20’den fazla ülkenin katılımıyla düzenlenecek “Yılın Genç Vergi Profesyoneli" yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi EY (Ernst & Young) Türkiye’nin, gelecek nesil vergi profesyonellerinin yeteneklerini bugünden keşfetmek ve kariyer fırsatlarını tanıtmak amacıyla bu yıl altıncısını düzenlediği Vergi Maratonu Yarışması’nın 2021 yılı başvuru süreci başladı. Vergi alanında kariyer yapmayı hedefleyen ve başvuru koşullarına uyan öğrenci ve yeni mezunlar yarışmaya katılmak için 31 Temmuz 2021 tarihine kadar https://www.ey.com/tr_tr/careers/ey-turkiye-vergi-maratonu-young-tax-professional-of-the-year-turkey sayfasından başvuru yapabilecek.  

Yarışmanın birincisi, 7.000 TL’lik para ödülünün yanı sıra yurt dışında gerçekleşecek “Yılın Genç Vergi Profesyoneli" (Young Tax Professional of the Year) yarışmasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak. Yarışmanın ikincisi 4.000 TL, üçüncüsü ise 2.000 TL ile ödüllendirilecek. 

Yarışmada finale kalan tüm adaylar EY Türkiye’de staj imkânı için değerlendirilecek ve EY Türkiye'nin vergi bölümü profesyonelleriyle birebir çalışma fırsatı yakalayacak. 

Jürinin yapacağı değerlendirmenin ardından finalistler belli olacak ve final sunumları gerçekleştirilecek. Ekim 2021’de online olarak düzenlenecek final etkinliğinde birinci, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar açıklanacak. 

Yılın Genç Vergi Profesyoneli Yarışması hakkında

20’den fazla ülkenin katılımıyla gerçekleşen “EY Young Tax Professional of the Year” finaline farklı bilgi birikimi ve tecrübelere sahip uluslararası vergi profesyonelleri katılıyor. Yarışma, katılımcılar için farklı kültürlerle tanışma, vaka analizleri ve mülakatlar ile deneyim kazanma fırsatı sunuyor.

Young Tax Professional of the Year - Yılın Genç Vergi Profesyoneli yarışmasına katılacak ülkeler arasında Avusturya, Belçika, Çin, Danimarka, Mısır, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Macaristan, Hindistan, İtalya, Lüksemburg, Kazakistan, Malezya, Hollanda, Nijerya, Norveç, Pakistan, Portekiz, Romanya, Rusya, İspanya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Türkiye, İngiltere ve Ukrayna yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113