• BIST 10140.25
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Eski İlçe Başkanı Kemal Ercan CHP'den aday adayı

Eski İlçe Başkanı Kemal Ercan CHP'den aday adayı
CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda aday adaylık müracaatları devam ediyor. Son olarak eski Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan, törenle aday adaylık müracaatını gerçekleştirdi.

Çok sayıda partilinin hazır bulunduğu aday adaylık müracaatında bir konuşma yapan CHP Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan, şu görüşlere yer verdi; Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiniz... Bugün burada sizlerle birlikte olduğum için hem gururluyum, hem de heyecanlıyım. Bugün, sizin karşınıza Pendik Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıktım.

Biliyorum, bu çok önemli bir iddia! Biliyorum, bu iddiayı taşımak almak bile ağır bir yük. Ama iddiası olanların da bir adım öne çıkması gerektiğini biliyorum. Çünkü bizim bu topraklara borcumuz var.

Çünkü gözümüzün önünde yitip giden cumhuriyet değerlerine, demokratik değerlere sahip çıkmak, toplumcu belediyeciliği yeniden hatırlatmak zorundayız.
Bu kötü gidişe ‘yeter artık’ demek zorundayız.
‘Pendik’te, İstanbul’da ve Türkiye’de değişim şart” demek için bir adım öne çıkmak zorundayız.

Biz bu nedenle adayız.
Pendik’te kardeşliğin ve barışın hakim olduğu, altyapısıyla, hizmetleriyle yeni toplumcu belediyeciliğin örneklerini hayata geçirmek için adayız.
Ekonomik krizin giderek derinleştiği, Cumhuriyet değerlerinden uzaklaşıldığı bu dönemde Pendik’te umudu yeniden diriltmek için adayız…
Başka bir Pendik, Başka bir İstanbul, Başka Bir Türkiye Mümkün demek ve bunu göstermek için adayız!"dedi.

Konuşmadan sonra aday adaylık müracaatını gerçekleştiren Kemal Ercan'a ailesi ve çocukları da eşlik etti. Müracaatı kabul eden CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak, " Pantimize yoğun bir teveccüh var. Bu sefer Pendik Belediye Başkanlığını alacağımıza inanıyorum. Sevgiyi, teveccühü gördünüz. Umarım, en iyi adayla seçmenimizin karşısına çıkar ve seçim zaferi elde ederiz."dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0046-006.jpg

dsc_0049-004.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113