• BIST 10207.29
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Eryetiş, Olimpiyatları Türkiye geneline yaymaya niyetliyiz

Eryetiş, Olimpiyatları Türkiye geneline yaymaya niyetliyiz
Özel Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ve bu yıl onuncusu düzenlenen Matematik Olimpiyatları’nın Ödül Töreni, 04 Mayıs 2017’de Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sunumunu Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Gizem Taçan’ın gerçekleştirdiği ödül töreninde ilk olarak Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları tanıtım videosunun gösterimi yapıldı. Video gösteriminin ardından Matematik Bölüm Başkanı Nesrin Paya, Matematik Olimpiyatları’nın gerçekleştirilmesindeki amacı açıklayan konuşmasını yaptı. Ardından Özel Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Saldıraner, çevre okullardaki öğrencilerin, okullarında uygulanan matematik olimpiyatlarına katılımlarından duyduğu mutluluğu ve bu organizasyona ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğu gururu ifade eden konuşmasını yaptı.

Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ertan Oral, matematiğin hayatımızdaki önemini vurgulayan ve matematik olimpiyatlarına katılımın bu anlamda büyük önem arz ettiğini belirten protokol konuşmasını yaptı. Matematiğin öneminin bilincinde olan öğrencilerimize, öğrencilerimizi bu alanda yönlendiren ve cesaretlendiren öğretmenlere, idarecilere ve ailelere Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları adına teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu organizasyonda emeği geçen tüm idarecilere, öğretmenlere ve teknik destek birimine teşekkürlerini sundu.

        Ardından, dereceye giren ve mansiyon ödülü almaya hak kazanan öğrencilerin ödül ve madalya takdimine geçildi. Dereceye giren yedi öğrencinin madalyaları ve ödülleri, Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları yöneticileri tarafından öğrencilere takdim edildi. 10. Matematik Olimpiyatları’nda dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan öğrenciler şöyle:

Üçüncü olmaya hak kazanan öğrenciler;

Ergenekon Ortaokulundan 8. Sınıf Öğrencisi Nidanur Günal

Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan Anadolu İmam Hatip Lisesinden 9. Sınıf Öğrencisi Bilal Alparslan

Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi’nden 9. Sınıf Öğrencisi Buket Öz

Tuğrul Bey Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Halil Ersin

Pendik Fatih Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Beyza Özgür

İkinci olmaya hak kazanan öğrenci:

Öğretmenevleri Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Buğra Tülü

10. Matematik Olimpiyatları birincisi ise:

Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Uğur Tufan oldu.

Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Kurucusu  M. Vedat Eryetiş, birinci olan öğrencinin ödülünü takdim ederken yaptığı konuşmada, bir sonraki yıl gerçekleştirilecek olan Matematik Olimpiyatları’nı tüm yurt genelinde uygulamak yönündeki temennilerini belirtti. Ardından, mansiyon ödülü almaya hak kazanan öğrencilerin madalyaları takdim edildi.

Ödül töreni; 10. Matematik Olimpiyatı’nda dereceye giren öğrenciler, katılımcı okulların müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenleri ve Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları yöneticileri ile yapılan toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

dsc_4051.jpg

dsc_4048.jpg

dsc_4038.jpg

dsc_4023.jpg

dsc_3964.jpg

dsc_3957.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113