• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Erdoğan'a bu fotoğraf soruldu!

Erdoğan'a bu fotoğraf soruldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Necmettin Erbakan için düzenlenen anma etkinliğine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun katılmasını değerlendirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'yla bir arada duran Kılıçdaroğlu'nun davranışları kamuoyunun dikkatini çekerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevgili Peygamberimizin çok çok güzel bir hadis-i şerifi var: 'Ameller niyetlere göredir'" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin gündemdeki konularla ilgili sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karargah Rahatsız" haberine ilişkin, "Manşetlerle kimse bizi bir yere yönlendiremez. Bunu hiç 28 Şubat'a benzetmek istemiyorum, çünkü biz bir 28 Şubat iktidarı değiliz" dedi. Gündeme dair birçok değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erbakan programına katılmasını değerlendirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla etkinlik boyunda bir arada bulunmuştu.

"Katılmış olmaları da güzel bir şey"

"Başörtülü kardeşimizin uğradığı o saldırı sonrasında, onu evinde ziyaret etmeleri falan güzel şeyler. Merhum hocamızın ölüm yıl dönümünde düzenlenen anma törenine katılmış olmaları da güzel bir şey" diyen

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Aslolan nedir? Bu işe gönül verenlerin bunlardan ne çıkaracaklarıdır. Bu işlerde, niyet çok önemlidir.

Sevgili Peygamberimizin çok çok güzel bir hadis-i şerifi var: 'Ameller niyetlere göredir'. Sizin bu yaptığınız işte niyetiniz nedir? Onu halk gayet iyi anlar, bilir; orada niyetinizi iyi okur. Halk var ya ya halk, çok zekidir.
Hafıza kaydını ilmik ilmik dışarıya döker. Ve oradan hemen çıkartır. Referandum konusunda benim temennim, birlik beraberlik içinde dayanışma içinde milli iradenin ortaya koyacağı neticeye hepimizin saygı duymasıdır"

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113