• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Eğitim sevdalısı bir iş adamı Erol Köstek

Eğitim sevdalısı bir iş adamı Erol Köstek
Pendik Sanayi Mahallesinde Eğitim Öğetim faaliyetlerini yürüten Aşık Şenlik İlk ve Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

Eğitim gönüllüsü hayırsever iş adamı Erol Köstek, çocukların geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor.

Pendik Kurtköy ve Sanayi Mahallesinde sınırları içinde bulunan fabrikasına ve mahallesine yakın okulların taleplerini elinden geldiğince geri çevirmeyen Erol Köstek, Sanayi Mahallesindeki Aşık Şenlik Ortaokulu ve İlkokulu’na temelinden bugüne kadar maddi manevi hep destek oldu.

Aşık Şenlik Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Gülşah Bölen, "Eğitim sevdalısı ve hayır sever iş adamının fabrikasının bizim mahallemizde olması okulumuz için büyük bir şans. Erol Köstek bey ne zaman başımız sıkışsa ve elimiz dara düşse kapısını çaldığımızda bizleri asla boş çevirmiyor. Üstelik sık sık okulumuzu ziyaret ederek hal hatır soruyor ve çocuklarımızın geleceği için sürekli kafa yoruyor.

Tüm programlarımızda yanımızdan olan Erol Köstek, idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve biz okul aile birliği üyelerine moral veriyor. Bir iş adamının eğitimle böyle yakınen ilgilenmesi bizim okulumuz için bir şanstır bizlerde bu şansı iyi değerlendirdiğimize inanıyorum."diye konuştu.

Geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı törenlerine katılan Sanayici ve İşadamı Erol Köstek, " Yarınlarımız olan çocukların iyi birşekilde yetişmesi için hepimiz üzerine düşeni yapmalı. Yarınlarda ülkemizi çocuklarımaza emanet edeceğiz. Onlar ne kadar iyi eğitim alırsa ülkemizin refahı ve gelişmişliği artar."diye konuştu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

img_1638.jpg

img_1659.jpg

img_1648.jpg

img_1644.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113