• BIST 11275.11
  • Altın 5929.572
  • Dolar 42.7178
  • Euro 50.1027
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 8 °C

Eğitim Bir Sen'den Gözleri Yaşartan Proje

Eğitim Bir Sen'den Gözleri Yaşartan Proje
Eğitim Bir Sen Tuzla kimsesizlerin kimsesi olmak için başlattığı kampanya ile topladığı yardımları bizatihi yerine giderek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

İkinci Yardım Tırı da Hatay’a Ulaştı

Eğitim Bir-Sen İstanbul 4 No.lu Şube Tuzla Temsilciliğinin organize ederek yola çıkardığı ikinci yardım Tırı da Hataya ulaştı.

Eğitim Bir-Sen Tuzla Temsilciliği hayırda yaptığı yarışla ve birçok başarılı projeyle göz dolduruyor. Geçtiğimiz Hafta İlkini Hataya Yollayan ve Dağıtan Tuzla Temsilciliği 2.Yardım Tırını Tuzla’dan Hatay'a Dualarla Uğurlamıştı. İkinci yardım tırı da mahalline ulaştı.

Un, Yatak, Gıda, Oyuncak ve Kırtasiye malzemelerinin de bulunduğu birçok yardım malzemesini Tuzla Belediyesinin Yardım Kuruluşu Olan Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Belediyesi İşbirliği İle Toplayan Eğitim Bir-Sen'in Başarılı İlçe Teşkilatı Tuzla Temsilciliği Tuzlalı Hayırseverlerin Sesi Oldu. Birçok Okulda Öğretmen ve Öğrencilerin Mahalleli ve komşuların el ele vererek itinayla topladıkları yardımları Tuzla Belediyesinin de Katkısıyla Dualar Eşliğinde Gönül Ellerinden Hatay'a Ulaştırdılar. 

 Çarşamba Günü yardımların dağıtımını gerçekleştireceklerini açıklayan Eğitim Bir-Sen Tuzla Temsilcisi Metin Çangır "Suriye de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmadıklarını en başından beri Suriyeli kardeşlerimizin yanında olduk " şeklinde ifade etti. Çangır; "kardeşçe paylaşalım sloganıyla başlattıkları yardım kampanyasında 2. tırı doldurduklarını ve yardım kampanyasının her geçen gün öğrenciler, veliler, öğretmenler ve idarecilerimiz tarafından daha da artarak sahiplenildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Türk Milleti Müslüman Kardeşlerinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Tuzla ölçeğinde yaptıkları kampanyanın ve başarılı çalışmaların Türkiye'nin birçok yerinden takdirle karşılandığını ve insanlara örnek olduğunu, teşekkür telefonları ve mesajları aldıklarını" ifade ederek şöyle devam etti; “Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize Bizleri Hayır İşlemeye Aracı Yaptıkları İçin Teşekkür Ediyoruz. Çarşamba Günü Hatay'da Tuzla Temsilciliğimizden Arkadaşlarımız ve Tuzla Belediyesinden Bir Ekiple Yardımları Yerine Ulaştıracağız. Desteklerinden Dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve Eğitim Bir-Sen İstanbul 4.Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz’a ve Gönül Ellerine teşekkür ederiz. ALLAH yardımlarını kabul etsin. ALLAH yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

Eğitim Bir- Sen Tuzla Temsilciliği tarafından Un, Gıda ve Giysiden Oluşturulan İkinci Yardım TIR’ı Hatay Kırıkhan’a gitmek üzere 14.03.2016 Tarihinde Saat 09.30’da Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan uğurlamak için düzenlenen törene Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Nazmi İş Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Danışmanı Dr. Mehmet Metin, Tuzla Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü İlhan Çöpoğlu, Eğitim Bir-Sen Tuzla Temsilcisi Metin Çangır, Tuzla İlce Yönetimi, 4. No’lu Şube Başkan Yardımcısı Gökay Yılmaz ve Tuzla İlçesindeki Kurum Müdürlerinin katıldığı topluluk dualarla Yardım TIR’ını Hatay’a Uğurlamışlardı.

Eğitim Bir Sen Tuzla Temsilciliğinden Musa Kurt, Erdem Vural ve okul müdürleri Zeki Karataş ve Betül Kuru ve Tuzla Belediye Başkan Danışmanı Dr. Mehmet Metin, Tuzla Bld. Meclis Üyesi İbrahim Nazmi İş ve Pendik Ensar Muhacir Derneğinden Yusuf Kaya ile birlikte bir grup dağıtımları ve yardımları yerinde gözlemlediler. 

fc69ff86-af83-4cff-bd50-32c674ce1a90.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • USSAM’DAN TARİHİ KONFERANS08 Aralık 2025 Pazartesi 16:04
  • İlber Ortaylı: " Arkasında Alman istihbaratı var."08 Aralık 2025 Pazartesi 10:18
  • Pendik'te Engelliler Günü'ne Özel Maç: Ahmet Cin de Sahada!04 Aralık 2025 Perşembe 14:14
  • Yenişehir Ampute Futbol Sahası Yenilendi03 Aralık 2025 Çarşamba 14:10
  • 22 Okula Basketbol ve Voleybol Sahası03 Aralık 2025 Çarşamba 14:03
  • PENDİK'E YENİ KÜTÜPHANE03 Aralık 2025 Çarşamba 12:54
  • Tarihin En Güçlü Rolls-Royce’u Türkiye'de!03 Aralık 2025 Çarşamba 12:00
  • Şanlıurfa’da Elektrik Direkleri Hırsızların Hedefi Oldu03 Aralık 2025 Çarşamba 11:51
  • Kasım İndirimlerinde Şikayet Rekoru: 40 Bini Aştı!02 Aralık 2025 Salı 14:00
  • PESİAD'tan inşaat sektörü buluşması!27 Kasım 2025 Perşembe 17:00
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113